Başkan Deligöz; “Teknik heyetime ve oyuncularıma güveniyorum. Onların mücadele azmi geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor.”

Serik Belediyespor Kulübü Başkanı Halil Deligöz, Bodrumspor A.Ş. galibiyetinin ardından basın toplantısı düzenledi. Başkan Deligöz toplantıda hafta sonu oynanacak olan Vanspor maçı öncesi önemli açıklamalarda bulunarak ligi değerlendirdi.

Serik Belediyespor Kulübü Başkanı Halil Deligöz yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Ligin 6. Haftasında evimizde Bodrumspor A.Ş. yi konuk ettik. Kadromuzda 6 oyuncumuz sakatlığı nedeniyle kadroda olmamasına rağmen gösterdiğimiz performans ve takım oyunuyla lider Bodrumspor A.Ş.’yi 2-1’lik skorla yendik. Bize galibiyeti getiren öncelikle futbolcularımız ve teknik ekibimize teşekkür ederiz. Hafta içi olmasına rağmen tribünleri dolduran ve maç boyunca desteklerini esirgemeyen bu arada centilmenlikten ödün vermeyen taraftarımıza da ayrıca teşekkür ederiz.”

“Van’dan Puanla Dönmek İstiyoruz”

“Serik Belediyespor Kulübü olarak evimizde konuk ettiğimiz tüm rakip takım yöneticilerine her zaman misafirperverliğimizi gösterdiğimiz gibi bu maçta da Bodrumspor A.Ş.’nin yöneticilerine misafirperverliğimizi gösterdik. Bodrumspor A.Ş.’ye bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz. Önümüzde hafta sonu oynayacağımız Vanspor maçı var. Kulüp olarak 6 sakat 1 cezalı oyuncumuz bulunmasına rağmen kadro olarak maça hazırız ve Van deplasmanından puanla dönmek istiyoruz.”

“Mücadele Eden Bir Takım İzleyeceğimizi Söylemiştik”

“Sezon öncesi yaptığımız tüm açıklamalarda dediğimiz gibi biz bu yıl mali disiplini koruyarak teknik heyetin raporu doğrultusunda bütçemize uygun oyuncular alıp, seyir zevki olan, mücadele eden bir takım izleyeceğimizi söylemiştik. Sivas Belediyespor ile oynadığımız maç hariç tüm maçlarda skor ne olursa olsun bunu gösterdik. Teknik heyetime ve oyuncularıma güveniyorum. Onların mücadele azmi geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor.”

“Zor Bir Gruptayız”

“Biz bu ligde zor bir grupta bulunmaktayız. Grupta birçok takım şampiyon olma amacıyla yola çıkarak çok ciddi harcamalar yapmışlardır. Biz kulüp olarak mali açıdan birçok takımdan daha düşük bütçe ile takım oluşturduk. Buna rağmen futbol takımımız, teknik heyetimiz, yöneticilerimiz ve taraftarımızla biz bir aileyiz. Birbirimize kenetlenerek başarılar elde edeceğimizden hiç şüphemiz yoktur. Takımımızın oynadığı futbol da bunu göstermektedir. Bizim grubumuzda bundan sonra oynanacak her maç bir final havasında geçecektir. Tüm taraftarlarımızı evimizde oynayacağımız maçlarda fair playdan ödün vermeden bizi destekleyeceklerine eminiz. Bize bu imkanı sağlayan, desteklerini bizden esirgemeyen Belediye Başkanımız Enver Aputkan’a teşekkür ediyoruz.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi