Serik Belediyespor 3 maçını Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda oynayacak.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Serik Belediyespor sahasının bakımda olması nedeni ile 3 maçını Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda oynayacak. Kışa hazırlanması için bakıma alınan İsmail Oğan Stadyumu’ndaki çalışmalar bitene kadar Serik Belediyespor bazı maçlarını Antalya’da yapacak.

Konu ile ilgili olarak bilgi veren Kulüp Başkanı Halil Deligöz şunları söyledi; “İsmail Ogan futbol sahamızın zeminine kışlık çim çalışmaları nedeniyle 17 Ekim günü Somaspor ile oynayacağımız lig maçı, 27 Ekim tarihinde Pazarspor ile oynayacağımız Ziraat Türkiye kupası ile 31 Ekim günü Hekimoğlu Trabzonspor lig maçlarını Antalya’da Akdeniz Üniversitesi stadında oynayacağız. Pazar günü oynayacağımız Somaspor maçı saat 19.00’da başlayacak. Bu maça gitmek isteyen taraftarlarımız için Zabıta Müdürlüğü binası önünden saat 16.30’da otobüs kaldıracağız. Antalya’daki tüm spor severlerimizi de maça davet ediyoruz.” dedi.

1 Futbolcu Cezalı

Öte yandan Serik Belediyespor, teknik direktör Bülent Akan yönetiminde hafta sonu oynayacağı Somaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Serik Belediyespor’da 6 Ekim günü Bodrumspor ile oynanan maçta rakip takım oyuncusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle forvet Fuat Bavuk, Türkiye Futbol Federasyonu disiplin kurulu tarafından 3 resmi müsabakadan men ve 3 bin lira para cezası ile cezalandırıldığı için Soma ve Ankaraspor maçlarında forma giyemeyecek.

4 Futbolcu Sakat

Forvet Furkan Yaman, Gökhan Payal, Okan Yıldız, Burak Göksel ise sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Öte yandan sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan ayrı kalan Atakan, Zafer ve Sezer ise Somaspor maçında sahada yerlerini alacak.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi