Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadı’nda Somaspor’u konuk eden Serik Belediyespor 94. Dakikada bulduğu golle 3 puanı hanesine yazdırdı.

2. Lig Kırmızı gurupta mücadele eden Serik Belediyespor ile Somaspor ligin 8. haftasında karşı karşıya geldi. Maç Serik Belediyesporun 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Maç Serik Belediyesporun sahasındaki bakım çalışmaları nedeniyle Antalya Akdeniz Üniversitesi Stadında oynandı. Maç misafir ekip Somaspor’un orta vuruşu ile başladı. Her iki takımın karşılıklı atakları ile gelişen maçta ilk yarı her iki takımda gol bulamayınca maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

Maçta karşılıklı ataklar ikinci yarıda da devam etti, ancak müsabakanın 90. Dakikasına kadar maçta gol sesi çıkmadı. Müsabakanın hakeminin uzatmaları işaret etmesinde sonra maçın 94. dakikasında gelişen Serik Belediyespor atağında topla buluşan ve oyuna 2. Yarı giren Furkan Yaman topu filelerle buluşturunca takımını 1-0 öne geçirdi. Geride kalan sürede başka gol olmayınca maç Serik Belediyesporun 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Müsabakada Serik Belediyespor kalecisi İbrahim kurtardığı gollerle maçın kahramanı oldu. Maçtan sonra oyuncular galibiyet sevincini taraftarlarla kutladı.

Serik Belediyespor ile Somaspor maçını AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Serik Cumhuriyet Baş Savcısı Hüseyin Abdullah Aytekin, Serik İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Ayhan Aktürk ve Kulüp Başkanı Halil Deligöz birlikte izlediler.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi