AKDENİZ Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Geleneksel Pilav günü etkinliği okul bahçesinde büyük coşkuyla gerçekleştirildi.

Bu yıl 27'ncisi düzenlenen etkinliğe Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Burhan Özkan, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Erkan, Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Altunkaya, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan Akyüz, Manavgat MYO Müdürü Doç. Dr. Fatih Uslu, Üniversite Genel Sekreteri Ali Evren İmre, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Geleneksel Pilav Günü etkinliğinin açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Burhan Özkan, "İlki 1995 yılında yapılan ve okulumuzun en önemli geleneklerinden birisi olan Geleneksel Pilav Gününü, öğrencilerimizi, mezunlarımızı ve sektör temsilcilerimizi buluşturmak amacıyla düzenliyoruz. Sosyal Bilimler MYO olarak köklerimizde böyle bir gelenek olduğu için mutlu ve gururluyuz. Geleneklere sahip çıkılması ve geleneklerin sürdürülmesini, kurumsallaşma, aidiyet duygusu ve vefalı olma noktasında çok önemsiyoruz" diye konuştu.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte grafik tasarım ve fotoğraf sergisi, sosyal sorumluluk projeleri tanıtımı yapıldı. Ayrıca futbol ve voleybol turnuvalarının kazananlarına ödülleri takdim edildi. DHA

Editör: Haber Merkezi