MHP Serik İlçe Teşkilatı’nın geçtiğimiz günlerde mülkünü satın aldığı Serik İlçe Binasının tapusu MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet tarafından Milletvekili ve MYK üyelerine sunuldu.

MHP Serik’te “Adım adım 2023, ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma” toplantısı yaptı. Serik ve Aksu MHP İlçe Başkanlığı işbirliğinde “Adım adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” temalı ilçe toplantısı düzenlendi.

Serik Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun, Antalya Milletvekili ve MYK Üyesi Abdurrahman Başkan, MYK Üyeleri Mustafa Aksoy, Hüseyin Yıldız, Ahmet Selim Yurdakul ve İlknur Fidan, Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet, Aksu İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün, STK başkanları, muhtarlar ve partililer katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun, Adım adım 2023, ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma toplantılarının ülke genelinde olduğu gibi Antalya’da da yapıldığını, Serik’ten sonra Manavgat, Alanya, Gündoğmuş, Akseki ile birlikte toplantıları tamamlayacaklarını söyledi. Durgun; “Bu toplantılar yaşanan sosyal ve siyasal gelişmeleri değerlendirerek, zillet ittifakını ve onların yıkıcı siyasi faaliyetleri hakkında milletimizin bilgilendirmesini içermektedir. Türkiye’yi, özellikle de siyaseti yeniden dizayn ederek; meşru yönetimi değiştirmek isteyen, küresel emperyalizmin çıkarları doğrultusunda hareket eden zillet muhalefetine karşı devletin bekasına ve milletin bütünlüğüne yönelik bir siyasi seferberlik çağrısı. Bu çağrı ile Türkiye’yi kurucu çizgisinden sapan CHP ile ortaklarının kirli oyunlarını bozarak tezgahlarını dağıtacağız.” Dedi

Başkan, “Cumhur İttifakı Bir Gönül Otağıdır”

MHP Antalya Milletvekili ve MYK Üyesi Abdurrahman Başkan ise Türk milleti olarak bugüne kadar pek çok badire atlattıklarını ve çok bedel ödediklerini söyledi. Başkan konuşmasında şunları ifade etti; “15 Temmuz’da bizi düşürmek isteyenlerin oyunları bozulmuş, kurulan tuzaklar yıkılmıştır. Tarih, siyasi olarak bizlerin de omuzlarımıza bir kez daha sorumluluk yüklemiş, bu anlamda Cumhur İttifakı adı altında milli bir irade oluşmuştur. Cumhur İttifakı, herkesin ‘Buraya Kadarmış’ dediği noktada yeniden başlayanların andıdır. Cumhur İttifakı, bu topraklarda hür ve müstakil yaşamak isteyenlerin bağrı, Cumhur İttifakı bir gönül otağıdır.

Yüce meclisimizin çatısı altında bu hassasiyeti göz önünde tutarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Türk Milletinin milli birliğinin bir tezahürü olarak vücut bulan Cumhur İttifakı’nın ruhuna uygun şekilde hareket ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak bir yandan ülkemizin faydasına olan yasalara ve güvenliğimizi sağlayacak tezkerelere destek sağlarken diğer yandan vatandaşlarımızın güncel sorunlarını meclis gündeminde ifade ediyoruz. Dolayısıyla hem yasama çalışmalarının hem de denetim mekanizmasının sağlıklı işlemesine gayret gösteriyoruz.”

Devlet olarak Ülkenin güvenliği için bugün yarın yeni bir Suriye Sınır Ötesi Operasyonu düzenleyeceklerini aktaran Başkan sözlerini şöyle sürdürdü; “Türkiye'nin Suriye'de operasyon sinyali vermesi ilk kimi rahatsız etti dersiniz tatbikî de ABD'yi rahatsız etti. Pentagon sözcüsü Kirby, Türkiye'nin PKK terör örgütünün Suriye kolu YPG'ye yönelik olası operasyonundan endişe ettiklerini belirtti. Onlar ne derse desinler hangi endişe kapılırlarsa kapılsınlar bizler Türk Milletinin bekası İçin Gazi Meclisimizde kurucu unsura sadakatle koruyucu unsur olarak Genel Başkanımızın arkasında aynı kararlılıkla durmaya devam edeceğiz. Bizler, Türk devletinin ortaya bir irade koyarak gerçekleştirdiği bu operasyonları, beka kavramının anlam derinliği ile destekledik. Tamda bu nokta geçtiğimiz hafta ABD Ankara Büyükelçisi Jeffrey Flake’nin peş peşe önce İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’ ardından HDP Genel Merkezi’nde Pervin Buldan ve Mithat Sancar’a ve oradan da adı Deva kendi veba olan Ali Babacan’a ziyaretini hatırlatmak istiyorum. 6+1 masanın ana gövdesi olan ABD’nin Ankara Büyükelçisi masaya ne ödev verdi? Devletimize ve Milletimize karşı hangi kumpasları hangi pusuları kurdurmaya niyetlendi? CHP’nin başını çektiği zillet ittifakı, 6’lı masa etrafında toplanmış, sözüm ona ülkeyi yönetmeye talip olmuştur. Daha şimdiden cumhurbaşkanı kim olacak kavgasına düşen bu 6’lı masa, Türk milletinin gönül sofrasına hiçbir şey sunamaz. Günlük siyasi tartışmaların içinde debelenen zillet ittifakının her bir paydaşı ayrı telden çalmakta, ayrı söylemlerde bulunmaktadır.”

Aksoy, “Sorus’un Çocuklarına Toros'un Çocukları Geçit Vermesin”

MHP MYK Üyesi Mustafa Aksoy ise konuşmasında şunları ifade etti; “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin emir ve talimatları doğrultusunda Türkiye'nin 81 vilayetinde toplantılar tertip ediyoruz. Bugün de ilimizin Yörük Diyarı Serik ve Aksu ilçe teşkilatlarımızın birlikte tertip etmiş oldukları toplantı münasebeti ile de Yörük Diyarı memleketimiz Serik'te bir arada olmanın memnuniyetini ifade etmek istiyorum.

İnşallah Serik ilçesi Türk milliyetçilerinin yoğun olduğu Türk milliyetçiliği fikriyatı içerisinde çok önemli değerlerinin bulunmuş olduğu bir ilçedir. Hem Aksu hem Serik böyledir.

Dolayısıyla 2023 yılına giderken; yani 12 ay sonra o gün Necip Türk milleti sandığa gidecek ve İnşallah helal oylarınızı yeniden Cumhur İttifakını güçlü kılacak bir şekilde kutlu bir iktidar yolunu açacaktır. Bundan hiçbir şüphemiz yoktur.

Dolayısıyla Serik'te ve Aksu’da arkadaşlarımızın birlik beraberlik dayanışma içerisinde olmaları bizi son derece mutlu kılmaktadır. Hem Aksu'da hem Serik'te hem de yüce Türk milletinin birlik ve beraberliğini daim eylesin sorusun çocuklarına Toros'un çocukları geçit vermesin.”

Konuşmalardan sonra ise MHP Serik İlçe Teşkilatı’nın geçtiğimiz günlerde mülkünü satın aldığı Serik İlçe Binasının tapusu Milletvekili ve MYK üyelerine MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet tarafından sunuldu.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi