İbrahim Demir, “Yerelde yaptığım hizmeti Ankara’da yapmak için CHP’den milletvekili aday adayıyım.”

CHP Serik eski ilçe başkanı İbrahim Demir, düzenlediği basın toplantısı ile milletvekili aday adaylığını açıkladı. Demir; “Benim tek hedefim var. Yerelde yaptığım hizmeti Ankara’da yapmak için CHP’den milletvekili aday adayıyım. Kararlılığımla da devam ediyorum. Serik’e, Antalya’daki seçmenlerime ve örgütüme Ankara’da yardımcı olmak istiyorum.” dedi.

İbrahim Demir’in Milletvekili aday adaylığını açıkladığı Denizer Restoranda gerçekleştirilen basın toplantısına, CHP Serik İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Yedek, Karadayı eski Belediye Başkanı Ali Çırpıcı ve partililer katıldılar.

“İlçemize ve Partimiz Çok Hizmetlerimiz Oldu”

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan İbrahim Demir konuşmasında şunları söyledi; “İlçe Başkanlığım döneminde ilçemize ve partimiz çok hizmetlerimiz oldu. Teşkilatımıza bina aldık, araba aldık, ilçeye kreş açtırdık, şarküteri açtırdık. Bir tek başarılı olamadığım şey var oda işçi alımlarında Büyükşehir Belediyesine takıldık. Vermiş olduğumuz sözlerden sadece bunu tutamadık. CHP’yi Serik’te yakışır bir parti haline getirdik. Bundan da yönetimim ile birlikte gurur ve onur duyuyorum. Neyin yapılacağını, neyin yapılamayacağını gösterdik.”

“Parti Ne Görev Veriyorsa O Görev Yapılır”

“Şimdi bizden sonra yeni arkadaşlar göreve geldi. Partide hiçbir ayrım yapmadan partinin bir neferi gibi çalışırım. Daha önce milletvekili adayı oldum. İlçe Başkanlığı yaptım. Sokaklarda afiş astım. Partide rütbe ve kıdem olmaz. Parti ne görev veriyorsa o görev yapılır. O nedenle ben kendi yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür etmek için toplandık.”

“Serik’te Hala Taş Taş Üzerine Konulmamış”

“Yine ülkemizde güncel konular var. Her gün gündem değişiyor. Yatıyoruz sabah kalktığımızda her şeye zam gelmiş. Ekonomi bitmiş, ülke bitmiş, dayanılacak hal kalmamış, çiftçi perişan, esnaf perişan. Serik’te hala taş taş üzerine konulmamış. Serik hizmet alması için sosyal demokrat bir hal alması lazım, sosyal demokrat bir belediye olması lazım. Bunu da önümüzdeki seçimde başaracağımızdan hiç kuşkum yok. Biz bölünmeye değil, bütünleşmeye geldik. CHP’yi sadece Serik’te değil Türkiye’de örnek gösterdik. Aracıyla, binası ile her yerde örnek hale getirdik.”

“Önemli Olan Bayrağı Zirveye Taşımak”

“Ben hiçbir zaman dedi kodu üzerine siyaset yapmam. Kimin ne söylediği beni ilgilendirmez. Benim bir tek emelim vardır, partinin bayrağını ne zaman iktidar burcuna dikersem o zaman kendimi başarılı sayarım. Yoksa o başkan olmuş bu başkan olmuş hiç önemli değil. Önemli olan o bayrağı burca dikmek ve zirveye taşımak.”

“Hiç Kimse Kendisini Bulunmaz Hint Kumaşı Sanmasın”

“Burada bulunmamızın amacı özellikle teşekkür etmek. Ben öncelikle kadın kolları başkanımıza teşekkür ediyorum. Hiç kimse partiden büyük değildir. Hiç kimse kendisini bulunmaz Hint kumaşı sanmasın. CHP de 2 yılda biz ne yapacağımızı gösterdik. Bizi eleştiren arkadaşlara binayı da bıraktık arabayı da bıraktık. Şimdi onlar biniyorlar. O aracı lüks görüyorlardı biniliyor.”

“Belediye Seçimlerinde Sıfır Kilometre Sülalesi CHP’li Olan Bir Aday Olacak”

“Siyaset bir özveri işidir. Ben 10 yıl boyunca partimden ihraç olduğum halde bayrağımı atıp ta dışarıya gitmedim. Hiç terk etmedim. Ben ısrarla söylüyorum. Sıfır kilometre sülalesi CHP li olan bir aday olacak. CHP başka aday kabul etmiyor. Sağdan soldan doldurma adaylarla burada iş yapılamadığını denedik, gördük, olmuyor. Bizim partililerimiz var. Bundan sonra gücüm yettiğince, sağlığım elverdiği sürece artık CHP li bir adayla seçime gireceğiz.”

“Arkadan ve Önden Dolaşmayı Sevmem”

“Siyasette hiçbir zaman arkadan ve önden dolaşmayı sevmem. Kimse ile uğraşmam. Bildiğim yolda devam ederim. Serik’teki halk zaten gerekli cevabı veriyor. Ben şuna bakarım. İlçe Başkanlığı dönemi ile sonrasında durum nasıl? İnsanlar samimidir. Bu samimiyeti geçenlerde Gazipaşa ve Alanya’da gördüm. Katlanarak da devam ediyor. Bırakınca da devam ediyor.”

“CHP’den Milletvekili Aday Adayıyım”

Ben burada ilçe başkanı olarak kalmak için aday olmadığımı daha önce de söyledim. Bugün 1 Haziran geri sayım başladı. Benim tek hedefim var. Yerelde yaptığım hizmeti Ankara’da yapmak için CHP den milletvekili aday adayıyım. Kararlılığımla da devam ediyorum. Serik, Antalya’daki seçmenlerime ve örgütüme Ankara’da yardımcı olmak istiyorum.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi