2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı bugün sona eriyor.Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, ‘İlçemizde Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul ve Ortaöğretim okullarında eğitim gören yaklaşık 26.000 öğrencimiz karnelerini alarak yaz tatiline girecektir.” dedi

Serik İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının sona ermesi ile ilgili bir mesaj yayınladı. Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle; okul yöneticilerine, öğretmenlere, velilere ve öğrencilere yönelik bir karne mesajı yayınladı. Ekiz mesajında şu ifadelere yer verdi; ''Saygıdeğer öğretmenlerim, değerli velilerim ve sevgili öğrencilerim; verimli, özverili ve sorumluluk duygusu içerisindeki çalışmalarınızla bir eğitim öğretim yılını daha tamamladık. 17 Haziran 2022 Cuma günü İlçemizde Okul Öncesi, İlkokul, Ortaokul ve Ortaöğretim okullarında eğitim gören yaklaşık 26.000 öğrencimiz karnelerini alarak yaz tatiline girecektir.

Sevgili öğrencilerim. Sizler, geleceğin liderlerisiniz. Bilgiyi üreten, yarınlara şekil veren, kültürümüzü geleceğe taşıyacak olan sizlersiniz. Biliyoruz ki her gün yeni şeyler öğrenmeyi dert edinen, her daim hedeflerine bir yenisini ekleyen gençler bu ülkenin birer yıldızı olacaktır.

Hepiniz çok çalışarak sağlıklı ve güzel bir tatili hak ettiniz. Bu süreyi verimli olarak değerlendirmek için birçok seçeneğiniz olduğunu unutmayın. Sosyal ve kültürel etkinlikler yanı sıra özellikle kitap okumayı asla unutmayın. Hepinize iyi tatiller diliyorum.

Değerli öğretmen arkadaşlarım. Öğretmenlik mesleği, her şeyden önce bir gönül mesleğidir. Yarınlarımızın teminatı çocuklarımızın yetişmesinde, ulaştıkları bütün başarılarda, iyiliklerde, güzelliklerde en büyük pay ve başarı size aittir. Ülkemizi güçlü yarınlara taşıyacak yeni Türkiye'nin genç evlatlarını sizler yetiştiriyorsunuz. Bu toprakları vatan yapan, bu ülkeye değer katan, gece gündüz demeden özveri ile çalışan eğitimciler olarak sizlere minnettarız. Bu sorumluluğun bilincinde gerçekleştirdiğiniz çalışmalardan dolayı sizleri tebrik ediyorum

Değerli velilerimiz. Tatil dönemleri aile içi iletişimi ve birlikteliği kuvvetlendirmek için bir fırsattır. Kendi ayakları üzerinde durabilen, özgüvenli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan en önemli unsurda aile içi etkili iletişim ve koşulsuz sevgidir. Birlikte geçireceğiniz kaliteli zamanlar ve çocuklarınıza göstereceğiniz ilgi ve alaka neticesinde onları yeni eğitim öğretim yılına hazırlamış olacaksınız. Çok iyi biliyoruz ki güçlü Türkiye'nin mutlu çocuklarını sizlerin desteği, işbirliği ve gönül birliğiyle yetiştireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle daha sağlıklı, daha dinamik ve daha motive olmuş şekilde yeni eğitim öğretim yılına başlamayı ümit ediyor, tüm eğitim camiasına iyi tatiller diliyorum.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi