Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları 30 Haziran 2022 Perşembe günü sona eriyor.

2022 üretim yılı ÇKS başvuruları için son tarih Perşembe günü mesai saati bitiminde sona eriyor. Serik İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) için son başvuru tarihinin 30 Haziran 2022 Perşembe günü olduğunu hatırlatarak, tarımsal desteklerden faydalanmak için son başvuru tarihini kaçırmamalarını istedi.

2022 üretim yılı ÇKS başvurularını yapmayan üreticiler ÇKS kaydı yaptırmak veya mevcut kaydı güncellemek için Çiftçi Kayıt Formları ile Ziraat Odalarına giderek Çiftçi Belgesi almaları, gerekiyor. Daha sonra ise beyan edilen arazinin bulunduğu mahalle muhtarlıklarına onaylattıkları bu formları 30 Haziran 2022 tarihi mesai bitimine kadar Serik İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne makbuz karşılığı teslim ederek başvurularını tamamlamaları gerekiyor.

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, “2022 yılı Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) kayıt ve güncellemesi için başvuruda bulunmayan üreticilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları ve bahsedilen desteklemelere müracaat edebilmeleri için 30 Haziran 2022 tarihi mesai bitimine kadar başvuru dosyasını teslim etmesi gerekmektedir" hatırlatmasında bulundu.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi