Serik Belediyespor’da teknik direktörlüğe Cem Kavçak, getirildi.

TFF 2. Lig kırmızı grupta mücadele eden Serik Belediyespor, geçen hafta yaşanan teknik direktör ve sportif direktör ayrılığının ardından geçtiğimiz sezon Afjet Afyonspor teknik direktörü Cem Kavçak ile anlaştı.

Kariyerinde UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası Finali olan Cem Kavçak, 2014 yılında memleketi Akhisar'da antrenör olarak göreve başladı.

5 yıl çalıştığı Akhisar Belediyespor'da altyapı antrenörlüğü, antrenörlük ve gözlemcilik yaptıktan sonra, 2018-19 sezonunda Cihat Arslan'in ayrılmasının ardında A Takım teknik direktörlüğü için geçici olarak Akhisarspor'un başına getirildi. Cem Kavçak yönetiminde 14 maçta 13 puan toplayan Akhisarspor sezon sonu 18. sırada yer alarak Süper Ligden 1. Lige düştü. Cem Kavçak, Türkiye Kupasında ise takımına final oynatarak, teknik direktörlük kariyerinin ilk senesinde büyük başarı elde etmiş oldu. Sivas'ta oynanan final maçında Galatasaray'a 3-1 kaybetti. Ayrıca aynı sezon Akhisarspor Avrupa Kupasında mücadele ettiği için, Avrupa'daki son maçı olan Standart Liege maçına Cem Kavçak yönetiminde çıktı ve ilk 5 maçta sıfır çeken takım bu maçta berabere kalarak Avrupa'daki ilk puanını aldı. Bu maçta Cem hocanın teknik direktör olarak Avrupa kupalarındaki ilk ve tek maçı oldu.

Cem Kavçak, 2019-20 sezonunda 3. Lige yeni yükselen 68 Aksaray Belediyespor ile anlaştı. 3 Ağustos 2020'de görevinden ayrıldı ve 28 Ağustos 2020'de eski takımı Akhisarspor ile anlaştı. Devre arasına gelindiğinde tekrardan eski takımına geri döndü. Ardından sırasıyla İçel İdman Yurdu ve son olarak Afjet Afyonspor ile çalıştı.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi