Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü; “En sağlıklı anketin seçim sandıklarında olduğuna inanıyorum.”

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya’daki ilçe ziyaretlerine Serik ziyareti ile devam etti. Başkan Tütüncü, Serik’te partisinin ilçe teşkilatını ardından da sivil toplum kuruluşlarını ve esnafları ziyaret etti. Tütüncü’nün Serik’teki ziyaretlerinde AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri de kendisine eşlik etti. Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran’ın ziyareti sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tütüncü, Serik’e yaptığı ziyaretin temel amacından bahsetti.

“Antalya’nın Tüm İlçelerini Ziyaret Ediyoruz”

Partisinin İlçe teşkilatının bir kongre dönemi yaşadığını belirten Tütüncü; “Serik’te yeniden başkanlığa seçilen İlçe Başkanımızı ve yönetimini hem tebrik etmek, hem de Sivil Toplum Kuruluşları, esnaflar ve hemşerilerimizle temas etmek için Serik’e geldik. İl Başkanımızın programı ile Antalya’nın tüm ilçelerini ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerimizde farklı bir enerjiyi açığa çıkartmak en önemli hedefimiz. Çünkü 2023 te Türkiye’miz ve teşkilatımız çok önemli bir seçime hazırlanıyor. Bizde bu ziyaretler sırasında vatandaşlarımızla bir araya gelince bu mutluluğu ve manevi hazzı yaşıyoruz. Bunu Serik’te yaşamak istedik.”

“Bizim İçin Önemli Olan 2023 Seçimleri”

2024 yılı yerel seçimlerinde Antalya Büyükşehir belediye Başkanlığına aday olup olmayacağı sorulan Tütüncü şunları söyledi; “Siyasetçilerle ilgili her zaman her yerde bir şeyler söylenir. Bizim için önemli olan 2023 seçimleri. Cumhurbaşkanımızın vatandaş ile her zaman iç içe olacaksınız talimatı ile bizim ilçemiz Antalya’nın en büyük ilçesi. En büyük ilçenin belediye başkanı olarak Antalya’nın dört bir yanında olmak ve 2023 yolculuğunda partimize destek vermek en temel hedeflerimden birisi. AK Parti olarak biz 2023 seçimlerine odaklanmış vaziyetteyiz. Cumhuriyetin 100. Yılındaki bu seçimleri AK Parti olarak en güzel şekilde neticelendirebilmek. Bu Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 gibi son derece uzun vadeli hedef ve vizyonları var. Bu yolda 2023 seçimleri son derece önemli, teşkilatımıza destek vermek önemli.”

“Hedefimiz Partimizi Tekrar İktidara Taşımak, Sayın Cumhurbaşkanımızı Yeniden Seçtirmek”

2024 yılı yerel seçimlerinin şu anda gündemlerinde olmadığına dikkati çeken Tütüncü; “Bizim hedefimiz 2023 seçimlerinde partimizi başarı ile tekrar iktidara taşımak. Sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden seçtirmek. 2024 seçimleri daha 2 yıl gibi çok uzun bir zaman var. 2024 seçimlerinde partimizin temel hedefi belediyelerimiz tekrar kazanmak. Yoluna devam etmek.” Dedi.

“Belediye Başkan Adaylığını Belirleyecek Olan Makam Bellidir”

Tütüncü büyükşehir belediye başkan adaylığı ile ilgili olarak ise; “Her seçim öncesi belli isimler belli yerlere yakıştırılır. Belediye Başkan adaylığını belirleyecek olan makam bellidir. Partimizin yetkili kurulları oturup konuşurlar ve nihai kararı Sayın Cumhurbaşkanımız verir. Cumhurbaşkanımız kimi aday gösterirse bizlerde onların yanlarında oluruz. Biz şahsım ve teşkilat olarak üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

“Muhalefetin Manipülatif Anketleri…”

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için muhalefet tarafından yaptırılan anketlere katılıyor musunuz? sorusuna cevap veren Başkan Tütüncü; “Bu iddiaya katılmıyorum. Ben haftanın 6 günü sokakta düğünde, mevlitte, cenazede, esnaf dükkanlarında, çeşitli açılışlardayım. Bütün Antalya’da sokakta gördüğüm manzara ile muhalefetin anketleri arasında bir tutarsızlık ve çelişki olduğunu görüyoruz. Bende 25 yılımı bu işe verdim. Önemli yerlerde sorumluluk üstlendim. Benim 25 yıllık edindiğim tecrübeye göre muhalefetin manipülatif anketleri ile sokağın dile bana göre örtüşmüyor. Bide şöyle bir dezenformasyon olduğunu düşünüyorum. Ülke seçimlere yaklaşınca bir takım siyasi propaganda amaçlı anketler yapılıyor.”

“En Sağlıklı Anket Seçim Sandıklarıdır”

“Anket yaptırmak kolay, zor bir yanı yok. Doğru bilgi ve eğri bilginin çok sağlıklı ayırt edilemediği sosyal medya ve sosyal paylaşım mecralarının olduğu bir Türkiye’de ve dünyada yaşıyoruz. Yalan yanlış anketler sosyal medyada dolaştırılıyor. Ben en sağlıklı anketin seçim sandıklarında olduğuna inanıyorum. Ben 2023 yılı seçimlerinde Antalya’da AK Partinin birinci parti olacağına gönülden inanıyorum.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi