KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Ben 14 yıllık belediye başkanıyım. Bugüne kadar hangi sözü verdiysem Rabbim beni utandırmadı. Bu görev sürecinde verilen sözün yere düşmemesi de kolay olmadı" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Korkuteli ilçesini ziyaret edip mahalle muhtarları ve vatandaşlarla sohbet etti. Gözleme yapan kadınlara, "Bereketli olsun" dileklerini ileten Başkan Tütüncü, sacın üstünde gözleme pişirdi. Kozağacı Köyü'nde kanaat önderleriyle bir araya gelen Başkan Tütüncü, elektrikle ilgili çok ciddi sorunların kendilerine iletildiğini belirterek, gerekli girişimlerin yapıldığını söyledi. Başkan Tütüncü, "AK Parti Korkuteli İlçe Başkanımız Kemal Sancaktar ve AK Parti Antalya milletvekillerimizle bu işin takipçisi olacağız" dedi.

GEZİCİ SAĞLIK MERKEZİ MÜJDESİ

Ziyaretler sırasında yol ile ilgili bir sıkıntının da kendisine iletildiğini belirten Başkan Tütüncü, "İlçe başkanımız bu yolun yapımı ile ilgili devletimizden 2 milyon liralık bir desteği Korkuteli Belediyemize çıkartı. İnşallah onlarda bu yolun yapımını en güzel şekilde yapacaklar. Buradaki tüm sorunların takipçisiyiz. Ben 14 yıllık belediye başkanıyım. Bugüne kadar hangi sözü verdiysem Rabbim beni utandırmadı" diye konuştu. Uzun yıllar belediye başkanlığı yapmanın kolay olmadığını dile getiren Başkan Tütüncü, "Bu görev sürecinde verilen sözün yere düşmemesi kolay bir iş değil. Biz yapabileceklerimizin sözünü veririz. Yapamayacaklarımızın da sözünü dürüstçe söyleriz" diye konuştu. Ahatlı, Kültür, Yeni Doğan mahallelerinde oturan Kozağaçlılar olduğunu hatırlatan Başkan Tütüncü, "Siz uzunca yıllar burada tapu bekliyordunuz. Birileri gelsin de tapu versin diye. Ama o tapuları vermek yıllar sonra bize nasip oldu. Kat artışlarıyla muhteşem bir mahalleyi ortaya çıkardık. Yeni düzenleme ile Kafeler Caddesi de Antalya'nın en şık, en nezih yerlerinden birisi oldu" diye konuştu. Başkan Tütüncü, konuşmasının sonunda belediyenin Gezici Sağlık Merkezi'nin önümüzdeki günlerde sağlık taraması için Kozağacı Köyü'nde olacağının müjdesini verdi.(DHA)

Editör: Haber Merkezi