Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Havva Okudan CHP’ye katıldı.

Bugüne kadar Serik’in iş, siyaset ve sivil toplum alanlarında faaliyetlerini ve başarılı çalışmalarını yürüten Serikli Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Havva Okudan Cumhuriyet Halk Partisi saflarına katıldı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Serik İlçe Binasında CHP Serik İlçe Başkanı Yusuf Dinç ile üye kaydını yapan Okudan, hem üye kayıt belgesi hem de Atatürk portresi ile birlikte resim verdi.

CHP’ye katılan Havva Okudan şunları söyledi; “İyi Parti ile ilk adımı attığım Serik siyaset arenasında Serik İyi Parti İlçe Başkanı ile siyaset ahlakımızın örtüşmemesi üzerine geçtiğimiz günlerde istifa etmiştim. Daha sonrasında CHP Serik İlçe Başkanı Sayın Yusuf Dinç Bey'in ziyaretleri; Serik halkımız için projelerini ve samimiyetini görünce Sayın Başkanımızın da davetiye ile CHP ailesine katılmış bulunmaktayım. Hayırlı olsun.”

Dinç, “Umudumuzu Kadınlarımızla ve Gençlerimizle Büyüteceğiz”

CHP Serik İlçe Başkanı Yusuf Dinç; “Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Havva Okudan kardeşimiz başkanım halkın iktidarını hep birlikte kuracağız bende sizinle omuz omuza mücadele edeceğim dedi ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne kaydını yaptırdı. Hep birlikte çalışacağız. Halkın iktidarını hep birlikte kadınlar ve gençlerimiz ile birlikte kuracağız. Tek yol iktidar. Umudumuzu kadınlarımızla ve gençlerimizle birlikte örgütleyerek hep birlikte büyüteceğiz.”

Uzun yıllardır Serbest Muhasebeci Mali Müşavir olarak Serik’e hizmet veren Hava Okudan, aynı zamanda; Serik Genç İş Kadınları ve Ev Hanımları Dayanışma Derneği, Serik Sokak Hayvanları İçin Mücadele ve Organizasyon Derneği ve Serik Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Kurucu Başkanlıklarını yürütüyor.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi