Tekeli Ortaokulu, ‘vefa değeri’ ile ilgili etkinlikte emekli öğretmenleri ile buluştu.

Tekeli Ortaokulu bu ayki değerler eğitimi kapsamında uygulanan vefa değeri ile ilgili olarak yaptığı etkinlikte emekli öğretmenleri unutmadı. Emekli öğretmenler, Süleyman Sülek, Mümine Okudan ve Müyesser Civan okula davet edilerek çiçek takdiminde bulunuldu.

Öğretmenler odasında gerçekleştirilen etkinlikte öğretmenler emeklilik duygularını paylaştılar, önceden dersine girmiş oldukları öğrenciler çiçek takdimi yaparak öğretmenlerine olan vefalarını gösterdiler. Öğretmenler odasında duygulu anlar yaşadılar. Emekli öğretmenler emeklilik yaşamının da güzel olduğunu, çalışma hayatının sonucunda bu duyguyu yaşamanın güzel olduğunu belirttiler. Davet için müteşekkir olduklarını, duygulandırdıklarını dile getirdiler.

Okul Müdürü Halil Alkan; “Öğretmenlik; zordur, bir o kadar onurludur, hep kutsal olarak kalmıştır. Kara tahtanın önünde duran da odur, akıllı tahtanın önünde duran da. Okulların fiziki özellikleri değişmiş, yenilenmiştir. Öğretilecek konular çağın gerekliliğine göre güncellenmiş, çoğalmıştır. Eğitim sistemleri değişmiş, okulların isimleri yenilenmiştir. Ama tüm bu değişikliklere ve yeniliklere rağmen değişmeyen tek gerçek öğretmenin kendisidir. Okulumuza emek veren değerli öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Bugün yine öğrencilerinizle sizi bir araya getirmek istedik. Bu davetimize, nazikçe iştirak eden ettikleri için kendilerine teşekkür eder, emeklilik hayatlarında da mutluluklar, sağlıklar, başarılar dileriz.” Dedi

Haber: Osman Türkçe


Editör: Haber Merkezi