Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ Serik’i ziyaret etti ve partilileri ile buluştu.

Antalya programı kapsamında Serik’e gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ önce partililerle buluştu arkasında ise Serik Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret etti. Zafer Partisi Serik İlçe Başkanı Mutlu Öcal, Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer Özdağ’ı ilk olarak Çınaraltı Meydanı’nda çiçekler ve meşalelerle karşıladılar. Özdağ burada tüm partililerle tek tek tokalaştı.

Özdağ’a ziyaretleri sırasında Zafer partisi Antalya İl Başkanı Yaşar Kökçe de eşlik etti. Bir süre İlçe Başkanı Öcal ve yönetimle sohbet eden Özdağ buradan Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına geçti. Burada Özdağ’ı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş ve Yönetim Kurulu üyeleri çiçekle kapıda karşıladı.

Burada gazetecilere açıklama yapan Özdağ, esnaf ile iç içe bir parti olduklarını söyledi. Gittikleri her yerde önce Şehitlik, sonrasında ise esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiklerini belirten Özdağ; “Şehitlikler bu ülkedeki tapularımız. Onlar, bu toprakların Türk toprakları olduğunun delili. Sonrada esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Pandemide en derinden etkilenen kesim esnaflarımız. Esnaf vücuttaki kan gibidir. Kan akışı durursa vücut ölür. Ekonomi esnaf üzerinden dönüyor. Eğer 13 milyon sığınmacı bu ülkede kalırsa bu ülkenin ekonomik krizi aşma şansı yoktur.”

Zafer Partisi olarak Türk halkının ekonomik refahını ve güvenliğini etkileyen her türlü göçe karşı olduklarını ifade eden Özdağ, şöyle konuştu, “Zafer partisi olarak biz iktidara gelirsek sığınmacıları ülkelerine göndereceğiz. Geçenlerde Kemal Kılıçdaroğlu Kilis’e gitti. ‘Burada sınıflar çok dolu Suriyeli öğrenciler ile Türk öğrenciler birbirlerini anlamıyorlar’ denilince ‘tamam biz Kilis’e 11 tane daha okul yapacağız’ dedi. Biz 11 okul yapmayacağız. Suriyelileri memleketlerine gönderip mevcut okullarla devam edeceğiz. Çözüm bu, aradaki fark bu. Suriye’de iç savaş bitti. Ekonomik nedenlerle burada kalıyorlar. Benim Mehmetçiğim elinde silahla sınırın öbür tarafında nöbet bekliyor. Ama onlar Fatih’te body yapıp nargile içiyor.”

Haber: Osman Türkçe




Editör: Haber Merkezi