MHP MYK Üyesi Aksoy; “MHP'yi ve Cumhur İttifakı'nı bağrına basan Serikli kardeşlerimize teşekkür ederim. 2023 inşallah zafer yılımız olacak.”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK üyesi Mustafa Aksoy, partisi tarafından düzenlenen ‘Köyüm Benim’ sohbet toplantıları çerçevesinde Serik’i ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

MHP MYK üyesi Mustafa Aksoy, Serik’te taksi ve minibüs kooperatifleri, pazarcı esnafı ve muhtarlar ile görüştü ev ziyaretlerinde bulundu. Aksoy’a ziyaretlerinde MHP Antalya İl Başkan Yardımcısı Ali Caner Suvaroğlu ve MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet eşlik etti.

MHP MYK üyesi Mustafa Aksoy, Türkiye'nin son yıllarda elde ettiği kazanımların devamlılığı için Cumhur İttifakı'na destek istedi.

Aksoy; “Bizim adayımız belli, kararımız net. Biz Cumhur İttifakı olarak gücümüzü büyük Türk milletinden almakta ve de tüm enerjimizi Türkiye Cumhuriyeti devletini lider ülke yapmaya çalışmaktayız. MHP'yi ve Cumhur İttifakı'nı bağrına basan Serikli kardeşlerimize teşekkür ederim. 2023 inşallah zafer yılımız olacak.” dedi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi