Dinç, “Serik’te trafik akışının düzenlemesini Karayolları Bölge Müdürlüğü reddetti”

CHP Serik ilçe başkanı Yusuf Dinç, Serik’te trafik akışının değiştirilmesi konusunda yapılan çalışmaların 'trafik güvenliği noktasında tehlike arz eder' gerekçesi ile Karayolları Bölge Müdürlüğünce reddedildiğini söyledi.

Yaklaşık 2 ay önce, ilçemizin Atatürk Caddesi’nin ve ilçe girişinin trafik akışının değiştirilmesi için, Antalya Büyükşehir Belediyesi, UKM Başkanı, Serik Belediyesi, ODA Başkanlarımız, STK Başkanlarımız ve İlçe Trafik Amirliği, Siyasi Partilerin temsilcileri ve merkez muhtarlarımız ile bir toplantı yaptık.

Toplantı sonunda ortak görüşümüz olan merkezdeki trafik akışının değiştirilmesi bağlamında, Antalya Büyükşehir Belediyesi UKM Başkanlığı, bu konu üstünde çalışma yaparak, Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne, çıkış noktasındaki Belek Köprülü Kavşak noktası için başvurdu. Ne yazık ki, yapılan bu resmi başvuru, bugün Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün, 'trafik güvenliği noktasında tehlike arz eder' gerekçesiyle reddedilmiştir. Allah korusun ama bundan sonraki her elim olayın sorumlusu Karayolları Bölge Müdürlüğü olacaktır.”

3 Kavşak Sorunu

Uzun zamandır yapılması gündemde olan Sanayi, Karadayı ve Gedik Kavşakları ile ilgi de açıklamalr yapan Başkan Dinç şunları söyledi; “Biz her konuda halkımızın lehine çözümler üretilmesi için sorunları gündeme getiriyoruz. İlçe trafik akışı ile ilgili de daha önce yapılacağı belirtilen, Sanayi, Karadayı ve Gedik Kavşakları ile ilgi olarak yapılması adına sürekli gündeme getirdik, sorguladık ancak bir sonuç bir cevap gelmedi. Halkın iktidarında, trafik nedeniyle kangrene dönüşen, Sanayi kavşağı, Karadayı kavşağı ve Gedik kavşağını düzenleyerek, acilen çözeceğiz.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi