Akdeniz Bölge seçmelerinde birinci olan 17 yaşındaki Samet Durmaz’a Serik Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Tunç tarafından plaket verildi.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Antalya’da yapılan Akdeniz Bölge seçmelerinde 92-110 kiloda birinci olan 17 yaşındaki Samet Durmaz’a başarısından dolayı Serik Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Tunç tarafından plaket verildi.

Serik Sanayi esnaflarından Murat Durmaz’ın (Çakmak) oğlu 17 yaşındaki Samet Durmaz, Serik Belediyesi Spor Kulübünde hem minder hem de yağlı pehlivan güreşlerinde güreşiyor.

Genç pehlivan Durmaz; “7 yıldır güreş yapıyorum. Hedefim minderde Dünya ve Olimpiyat şampiyonu olmak. Yağlı güreşlerde de Kırkpınar Başpehlivanı olmak istiyorum. Buradan antrenörlerime bana desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Serik Sanayi Sitesi Başkanı Mustafa Tunç ise şunları söyledi ; “Başarılı olan esnaf gençlerimizin her zaman yanındayım. Sanayi esnaflarımızdan Murat Durmaz’ın oğlu genç pehlivanımız Antalya’da yapılan bölge seçmelerinde birinci olmuştur. Bizleri mutlu etmiştir. Her zaman bu tür gençlerin arkasında olacağız.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi