ANTALYASPOR'un genç futbolcusu Ahmet Temiz, UEFA U16 Gelişim Turnuvası için Milli Takım aday kadrosuna çağırıldı. Ahmet Temiz, "Çok gururluyum, mutluyum. 16 Nisan'da Milli Takım kampı ve UEFA U16 Gelişim Turnuvası'na katılmak için Hırvatistan'a gideceğim" dedi.

Antalyaspor U16 takımında oynayan Ahmet Temiz, 14-21 Nisan tarihleri arasında Hırvatistan'da düzenlenecek olan UEFA U16 Gelişim Turnuvası müsabakaları için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından U16 Milli Takım kampına çağırıldı. Sağ ve sol açık pozisyonlarında oynayabilen Serikli futbolcu Ahmet Temiz, "16 yaşındayım. 6 yaşında Serik ilçesinde Cumalıspor'da futbola başladım. 7 yıl Cumalıspor'da top oynadım. Sonra Antalyaspor'a transfer oldum. Son 2 yıldır Antalyaspor'da oynuyorum. Şu anda Antalyaspor U16'da sağ açık, sol açık pozisyonunda oynuyorum. Milli Takım kadrosuna çağırıldığım için çok mutluyum. Hocalarım sayesinde buralara geldim. Onlara da çok teşekkür ederim. U16 Genç Milli Takımı'na seçildim, çok gururluyum, mutluyum. 16 Nisan'da Milli Takım kampı ve UEFA U16 Gelişim Turnuvası'na katılmak için Hırvatistan'a gideceğim. Hedefim öncelikle milli takımda kalıcı olmak, Antalyaspor'da genç yaşta A takımına çıkmak, Süper Lig'de ve Avrupa'da top oynamak" dedi.

'GURUR DUYUYORUZ'

Baba Hasan Temiz, "Baba olarak çok mutlu ve gururluyum. Memleketimize hayırlı olur inşallah aile olarak çok mutluyuz. İnşallah devamı da gelir" diye konuştu.

Anne Özlem Temiz de "Çok mutluyum, gururluyum. İnşallah Allah'ım başarılarının devamını diliyorum, herkes için bütün çocuklarımız için" dedi. (DHA)

Editör: Haber Merkezi