ANTALYA'da faaliyet gösteren Taurus Golf Kulübü'nün yapılan seçimde yeni Başkanı Ali Kızıldağ oldu.

Taurus Golf Kulübü'nün genel kurulu bir otelde gerçekleştirildi. Seçim sonucunda kulübün yeni Başkanı Ali Kızıldağ oldu. Daha önce kulübün kaptanlığını yürüten Ali Kızıldağ başkanlık bayrağını Recep Turan'dan devraldı. Kızıldağ başkanlığında yeni yönetim Recep Turan, Ercan Çek, Nejdet Baş, Ali Kuş, Nurettin Katrancı ve Ahmet Çağıl'dan oluştu. Golf Kulübü'nün yeni kaptanı ise Nurettin Katrancı oldu.

Ali Kızıldağ, "Kurulduğu 2014 yılından bugüne kadar kulübün başkanı olan ve Taurus Golf Kulübü'nün bugünkü prestijli, başarılı konumuna gelmesini sağlayan Recep Turan, bundan böyle kulübün 'Onursal Başkanı' olarak kulübe hizmet edecek. Recep Turan'a emekleri ve başarılı yönetimi için teşekkür ederiz" dedi.

Eski başkan Recep Turan da "2017 yılından beri kulübün kaptanlık görevini başarı ile yürüten ve uzun yıllar kulüp yönetiminde bulunan Ali Kızıldağ, yeni dönemde kulübün büyümesi ve başarısı için önemli bir sorumluluk devraldı. Kulüp yönetiminin ve kulüp üyelerinin tam desteğini alan değerli Başkanımız Ali Kızıldağ'a ve yeni yönetim kurulumuza başarılar diliyoruz. Kulübümüze ve golf camiasına hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. (DHA)

Editör: Haber Merkezi