Sillyon Antik Kenti Kazı Çalışmaları İçin Protokol İmzalandı Sillyon Antik Kenti Kazı Çalışmaları İçin Protokol İmzalandı

ANTALYA’da 4 yıl önce kurulan Metro Filo Kiralama şirketi, bugün içerisinde otomobil, kamyon, iş makinesi, minibüs ve otobüsünde yer aldığı 400 araçlık geniş araç yelpazesiyle 81 ildeki müşterilerine çözüm ortağı oluyor.

Antalya merkezli araç kiralama firması Metro Filo, sektörel tecrübesi ve uzman kadrosu ile müşterilerine hizmet veriyor. 25 senedir aynı sektörde görev yapan Özcan Öner tarafından 4 yıl önce kurulan şirket, güvenilir çözüm ortaklığı sayesinde araç sayısını kısa zamanda 400’e kadar ulaştırdı. Geniş hizmet yelpazesiyle çözüm sağlayan şirket, müşterilerinin tüm araç ihtiyaçlarına karşılık veriyor. Filosunda otomobil, minibüs, otobüs, kamyonet, iş makinası gibi araçları bulunan şirket müşterilerine istedikleri aracı, istedikleri süre boyunca, istedikleri para biriminde, kendilerine özel hazırlanabilen ödeme planlarında ve farklı hizmetlerle tedarik ediyor.

Yaptıkları işlerle sektörde adından söz ettiren ve referansları arasında iş yapmaya devam ettikleri devlet kurumlarının da bulunduğu filo kiralama şirketi, 81 ildeki müşterilerine güvenilir bir çözüm ortağı olmaya devam ediyor.

81 I L D E 400 A R A C I L E H I Z M E T V E R I Y O R 23201

Müşterilerine son teknoloji ile kişiselleştirilmiş hizmet sunmaya gayret ettiklerini söyleyen şirket sahibi Özcan Öner, günden güne büyüyen şirketlerinin en önemli önceliğinin müşterilerinin iş ve yaşam kalitesinin arttıran araç çözümleri sunmak olduğunu söyledi. İş insanı Öner, "2024 yılında filomuzu daha da genişleterek büyümeyi sürdüreceğiz" dedi. (DHA)

81 I L D E 400 A R A C I L E H I Z M E T V E R I Y O R 232015

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN