Serik ilçesinde düzenlenen Rixos Happy Days etkinliği kapsamında 35 ülkeden 700'den fazla acente sahibi ve yöneticilerin katılımıyla 2023 yılının en başarıları acentelerine ödülleri verildi.

Turizm sektörünün geleneksel hale gelen etkinliklerinden biri olan Rixos Happy Days bu sene Rixos Premium Belek'te gerçekleştirildi. 35 ülkeden 700'den fazla acente sahibi ve yöneticilerin katıldığı organizasyonda 2023 yılının en başarıları acentelerine ödülleri takdim edildi. 3- 6 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinlik boyunca misafirler, a la carte restoranları ile iştahları kabartan bir gastronomi kültürünü, Exclusive Sports Club ile motive edici spor aktivitelerini, Anjana SPA ile iyi hissettiren bir tazelenme kültürünü, The Land of Legends ile macera dolu efsanevi ve insanın modunu değiştiren eğlence kültürünü deneyimledi. 

Rixos Premium Belek ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyon boyunca Rusya, Ukrayna, Kazakistan, Özbekistan, Kırgızistan, Azerbaycan, Belarus, Gürcistan, Almanya, Romanya, Macaristan, Litvanya, Moldova, Kuveyt, Lübnan, İran, Türki Cumhuriyetleri ve Türkiye'den gelen misafirler hem dinlenme hem de eğlenme fırsatı buldu. Organizasyonun son gününde gerçekleştirilen Rixos Happy Days gala gecesinde, Ana Rucner ve Symphostory'nin özel şovlarıyla eğlenen misafirler, Rixos Happy Days ödül töreni sonrasında ise DJ performansı ile doyasıya eğlendi.

Gecede açılış konuşmasını yapan Rixos Hotels Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Murat Alpman, "Bugün burada sadece uluslararası bir otel markası olarak değil, aynı zamanda bir aile olarak bulunuyoruz. Rixos ailesi. Ve bu gece ortaklığımızı ve dostluğumuzu kutlayacağız. Bu yıl Rixos Happy Days'in dünyanın dört bir yanından ortakları var. 2023 sezonunun başarısına katkıda bulunan en iyi ortaklar. Her yıl, her gün Rixos'un yanında olduğunuz, çabalarınız ve bize olan güveniniz için teşekkür ederiz. Kolay bir sezon değildi ama hep birlikte üstesinden geldik, daha başarılı ve güçlü olduk. Yaptığımız her şeyi tutku ve sevgiyle yapıyoruz. Ve söz veriyorum, ben ve ekibim sizler için, Rixos misafirlerini mutlu etmek için çok çalışmaya devam edeceğiz. İleriye dönük olarak diyeceğim ki Rixos 2024 yılında yeni projeler, yeni fikirler ve yeni misafirperverlik tarzı ile sizleri şaşırtmaya da devam edecek. Gecemize başlamadan önce Rixos Premium Belek'e ve ekibime bu muhteşem organizasyon ve sıcak misafirperverlik için teşekkür ediyorum" dedi.

‘Mayıs Sonu Kemer'de Yer Bulmak Zorlaşacak' ‘Mayıs Sonu Kemer'de Yer Bulmak Zorlaşacak'

Murat Alpman'ın konuşmasının ardından sahneye çıkan Rixos Hotels satış ve pazarlama ekibi 'Happy Days' şarkısını seslendirdikleri keyifli bir performans sergiledi. (DHA)

basarili-acenteler-odullendirildi_3181_dhaphoto3

 

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN