KONYAALTI Belediye Başkanı Cem Kotan ve Konyaaltı meclis üyeleri, Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde mazbatasını aldı. Törende konuşan Cem Kotan, “5 yıl boyunca hizmet edeceğiz. Konyaaltı'nın huzuruna huzur, mutluluğuna mutluluk katmaya geliyoruz" dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Konyaaltı'nda oyların yüzde 53,76'sını alarak Konyaaltı Belediye Başkanlığı'na seçilen Cem Kotan, Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen törenle İlçe Seçim Kurulu Başkanı İrem Selen Gönültaş'dan mazbatasını aldı. Törende Kotan'ı, eşi, oğlu ve CHP İlçe Başkanı Demet Gündüz yalnız bırakmadı. Yoğun kalabalığın olduğu törende Konyaaltı Meclis Üyeliğine seçilen üyelere de mazbatası verildi.

Antalya’da ‘İlklerin’ Seçimi Antalya’da ‘İlklerin’ Seçimi

'KONYAALTI'NIN HUZURUNA HUZUR KATMAYA GELİYORUZ'

Mazbatasını aldıktan sonra açıklama yapan Cem Kotan, ilçe seçim kurulu başkanı ve üyelerine seçimi güvenli ve huzurlu geçirdikleri, demokratik bir ortamda seçim sürecini atlattıkları için teşekkür etti. Kotan, “Türkiye'nin demokrasisine yakışır Konyaaltı'nda bir seçim süreci geçirdik. İlçe seçim kurulu başkanı ve üyeleriyle birlikte diyaloğa geçtiğimizde bizlere yardımcı oldular. Değerli Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanıma, ilçe yöneticilerine siz değerli yoldaşlarıma, Konyaaltılılara çok teşekkür ederim. Meclis üyesi arkadaşlarımız da mazbatalarını alacak. Onlar da 5 yıl boyunca bizlerle görevli olacak. Konyaaltı halkımızın yanında olacağız. 5 yıl boyunca hizmet edeceğiz. Konyaaltı her zaman söylediğimiz gibi huzurlu bir yer. Konyaaltı'nın huzuruna huzur, mutluluğuna mutluluk katmaya geliyoruz. Bunları hep birlikte yapacağız" dedi.

Başkan Kotan'ın konuşmasının ardından meclis üyeliğine seçilenlere mazbataları verildi. Tören toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. DHA

C E M K O T A N M A Z B A T A S I N I A L D I 361055C E M K O T A N M A Z B A T A S I N I A L D I 361053C E M K O T A N M A Z B A T A S I N I A L D I 361054C E M K O T A N M A Z B A T A S I N I A L D I 361052

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN