Serik ilçesinde düzenlenen Dünya Amatör Golfçüler Türkiye Şampiyonası Finali sona erdi. Turnuvada 4'ü kadın 5 sporcu, kategorilerinde birinci olarak Dünya Amatör Golfçüler Finali'nde mücadele etmeye hak kazandı.

Kumluca'da Başpehlivan Fatih Atlı Oldu Kumluca'da Başpehlivan Fatih Atlı Oldu

Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Cullinan Links Golf Kulübü sahalarında düzenlenen turnuvada 60 amatör golfçü mücadele etti. Golf Mad tarafından düzenlenen ve 2 gün süren turnuva sonunda kategorilerinde birinciliği elde eden 5 amatör golfçü, 25 Ekim - 2 Kasım 2024 tarihleri arasında Tayland'ın Phuket kentinde düzenlenecek Dünya Amatör Golfçüler Finali'nde mücadele etmeye hak kazandı.

Turnuvada A kategorisinde Durmuş Keçeli, B kategorisinde Güzel Yusupova, C kategorisinde Fatime İnce, D kategorisinde Nazlı Nazmiye Erdoğan ve E kategorisinde Sinem Saraçoğlu birinci oldu. Turnuva sonunda düzenlenen törenle dereceye girenlere ödülleri şampiyona direktörü Bekir Kara ve iş insanı turizmci Mehmet Aygün tarafından verildi. (DHA)

D U N Y A A M A T O R G O L F C U L E R T U R K I Y E S A M P I Y O N A 147085D U N Y A A M A T O R G O L F C U L E R T U R K I Y E S A M P I Y O N A 147084D U N Y A A M A T O R G O L F C U L E R T U R K I Y E S A M P I Y O N A 147083D U N Y A A M A T O R G O L F C U L E R T U R K I Y E S A M P I Y O N A 14708

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN