ESKİ Yörükler Derneği tarafından faaliyetlerine katkı koyanlar için yemek verildi.

 Eski Yörükler Derneği Başkanı Ramis Güzel ve yönetimi derneğe katkı koyanlar onuruna yemek düzenledi. Yemeğe, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Cesur, 1'inci Eski Yörükler Beyi Muhammet Konur, muhtarlar, esnaf ve işadamları katıldı.

 Eski Yörükler Derneği Başkanı Ramis Güzel, geçmişten bu yana dernek olarak yaptıkları faaliyetleri anlatırken, çalışmalarına destek verenlere teşekkür etti.

 Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yörük kültürünün yaşatılması gerektiğini vurguladı. Başkan Uysal, "Bu çok özel bir yaşam kültürüdür. Bütün bölgelerimizdeki Yörük kültür derneklerine destek olmaya çalışıyoruz. Bu kültür yaşamalı ve yaşatılmalıdır" dedi.

 Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, dernek faaliyetlerine her zaman destek olmaya çalıştıklarını ve bu yıl yaşanan darbe kalkışması olaylarından dolayı ilgilenemediklerini belirterek, "Derneklerimizi her zaman yanındayız. Büyükşehir Belediye başkanımız ile görüşerek yayla yollarının açılması ve yapılmasını sağlıyoruz" diye konuştu.

 Yemek sonunda Eski Yörükler Derneği Başkanı Ramis Güzel, belediye başkanları Ümit Uysal ve Ramazan Çalık ile diğer destekçilere teşekkür plaketi verdi.

 

Editör: Haber Merkezi