Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Atatürk Caddesi düzenleme çalışmaları kapsamında ilk etabın tamamlanmak üzere olduğu ve Kurban Bayramı öncesi yolun açılacağı bildirildi.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Atatürk Caddesi ve Prof. Dr. Yaşar Uçar Caddesi düzenleme çalışmaları kapsamında ilk etabın tamamlanmak üzere olduğu bildirildi. Otogar kavşağı Serik girişinden başlayan ve Gedik Kavşağı'na kadar olan 1.  etap çalışmalarında yolun altyapı işlemleri tamamlandıktan sonra son hafta içerisinde de asfaltlama işlemleri tamamlandı. Şu anda ise kaldırım çalışmaları ve çevre düzenlemelerinin yapıldığı bölümde çalışmaların Kurban Bayramı öncesi bitirilerek yolun ilk etabının trafiğe açılacağı bildirildi.

 

Trafik akışının Serik'ten batıya yani Antalya yönüne çıkış şeklinde olacağı belirtilen yolun genişliği 8 metre. Geri kalan alanda ise araçların dur kalk ve park yapmaları için cepler yer alıyor. Yine geniş şekilde yapılan kaldırımların esnaflar için önemli olduğu belitlerken; vatandaşlar için bu kaldırımların rahat bir şekilde yürüyüş yolu olarak kullanılacağı belirtiliyor.

 

3-4 ay süren Atatürk Caddesi 1.  etap çalışmalarından sonra ise Kurban Bayramı sonrasında 2. Etap çalınmaların başlayacağı belirtiliyor. Bayramdan sonra Gedik Kavşağı'ndan Tekeli okulunun bulunduğu kavşağa kadar olan bölümde çalışmaların başlanması bekleniyor. Bu etap bittikten sonra ise Çınaraltı'na kadar olan bölümün yapımına başlanacağı tarafından belirtiliyor.

 


Editör: Haber Merkezi