KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu yıl yedincisini gerçekleştirecekleri Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı'nın 28 Ekim Cuma günü açılacağını kaydetti.

Konyaaltı Belediyesi tarafından düzenlenen 7'nci Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı, 28 Ekim Cuma günü Cam Piramit'te kitapseverler için kapılarını açılıyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ülke genelinde yaşana olayların, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' sözünü bir kez daha doğruladığını belirterek Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı'nı bu sloganla açacaklarını söyledi. Öğrencilerin okul ihtiyaçlarını da düşünerek büyük indirimler yapılacağını dile getiren Başkan Böcek, bu yıl fuarda 350'ye yakın grubu ve 100'e yakın yazarın yer alacağını bildirdi.

 Başkan Muhittin Böcek, şöyle konuştu: "Her yıl olduğu gibi 7'den 77'ye her görüşten kitapseveri, tek çatı altında buluşturuyoruz. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı'nda bu yıl İlker Başbuğ, Metin Feyzioğlu, Mustafa Balbay, Hanife Avcı, Feyza Altun Meriç, Ahmet Şafak, Mavisel Yener, Ümit Zileli, Tarık Uslu, Enis Berberoğlu, Nihat Hatipoğlu, Şermin Çarkacı, Engin Alan, Büşra Küçük, İhsan Eliaçık, Sinan Meydan, Eren Erdem, Ataol Behramoğlu, Barış Yarkadaş, Yalçın Küçük, Hulki Cevizoğlu, Doğu Perinçek, Vural Savaş, Kahraman Tazeoğlu gibi yazarlar imza ve söyleşileriyle okurlarıyla buluşacak. 22 bin ziyaretçi ile başladığımız Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı'nı geçen yıl 135 bin kişi ziyaret etti. Türkiye'nin ilk 3 fuarı arasında gösterilen fuar, Antalya'nın bir markası olmuştur."

 Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı, 28 Ekim ile 6 Kasım günleri arasında Cam Piramit'te ziyarete açık olacak.

 

Editör: Haber Merkezi