Serik Belediyespor Hentbol Takımı Pazar günü ligde önemli rakiplerinden birisi olan İzmir ile karşılaşacak.

Türkiye Erkekler Hentbol 1'inci Ligi'nde Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Serik Belediyespor Hentbol Takımı Pazar günü deplasmanda önemli bir sınava çıkacak. Ligin 18. Maçında İzmir Büyükşehir Belediyesi Hentbol Takımı'na konuk olacak olan Serik Belediyespor'da hedef galibiyet.  Serik Belediyespor gibi İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin de hedefi Hentbol Süper Lig'e yükselmek olduğu için bu haftaki müsabaka her iki takım açısından da çok önemli gözüküyor.

Serik Belediyespor Hentbol Takımı son maçında geçtiğimiz Cumartesi günü kendi sahasında Belek Gloria Sport Arena'da oynadığı karşılaşmada Muğla takımı olan Köyceğiz Belediyespor Hentbol Takımı'nı farklı bir skorla geçerek iddiasını devam ettirmiş ve moral depolamıştı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Hentbol Takımı da yine geçtiğimiz hafta Anadolu Üniversitesi Gençlik Spor'u farklı bir skorla mağlup etmiş ve moralini artırmıştı.

Türkiye Erkekler Hentbol 1'inci Ligi'nin iki iddialı, formda ve moralli takımı önümüzdeki Pazar günü İzmir Celal Atik Spor Salonu'nda karşılaşacaklar. Şu anda Serik Belediyespor Hentbol Takımı topladığı 29 puanla Türkiye Erkekler Hentbol 1'inci Ligi'nde 2. sırada bulunurken; İzmir Büyükşehir Belediyesi Hentbol Takımı da topladığı 27 puanla 4. sırada yer alıyor.

Haber: Osman Türkçe


 

Editör: Haber Merkezi