Serik Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü ile TSF Serik Temsilciliği tarafından Serik Belediyesi toplantı salonunda 14 Temmuz 2017 Cuma günü 15 Temmuz Şehitlerini Anma Yıldırım Satranç Turnuvası düzenlendi.

5 dakika +3saniye ekleme temposu ile oynanan turnuvada 27 sporcu mücadele etti. Hızlı oynanan oyunlar sonunda Uğur Can Hatırlı 5 Galibiyetle birinci, Ahmed Melih Tıraş ikinci ve Sait Malacı üçüncü  oldu.  Kızlar kategorisinde Ceren Kahya birinci, Zeynep Zülal Atik ikinci, Defne Küçükkavradım üçüncü ve  10 Yaş ve Altı kategorisinde ise Muhammed İhsan Atik birinci, Hasan Balaban İkinci ve Salih Çağan Güler ise Üçüncü oldu.

Turnuvada dereceye giren sporculara ödüllerini Serik Kaymakamı Haluk Şimşek, Serik Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen ve Serik Belediye Başkan Yardımcıları verdiler.

Turnuva ile ilgili bilgiler veren Serik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen yaptı ve şunları söyledi; ''15 Temmuz Şehitleri Anısına düzenlediğimiz turnuvaya katılan tüm sporculara, ailelerine ve desteklerinden dolayı Serik Belediyesine ve TSF İlçe Temsilciliğine teşekkür ediyorum. 15 Temmuz Şehitlerini ve vatanımız için hayatlarını veren Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor yakınlarına başsağlığı ve gazilerimize de acil şifalar diliyorum.''

Haber: Osman Türkçe


 

Editör: Haber Merkezi