ANTBİRLİK'e aday olduğunu açıklayan Rauf Keya:  ''Hizmeti; çıktığımız bu yolda beni ve ekibimi yalnız bırakmayacaklarına inandığımız değerli ortaklarımızın ayaklarına sereceğim. Şahsıma bir oyda çıksa, çiftçilerimizin hakkını korumak için adayım''

Serik Postası Gazetesi sahibi, işadamı ve çiftçi Rauf Keya, ANTBİRLİK'e aday olduğunu açıkladı. ANTBİRLİK 160 sayılı Serik Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifi'nin olağanüstü seçimi, 20 Ağustos pazar günü yapılacak. ANTBİRLİK'in başındaki kayyum heyetinin tüm ısrar ve çabalarına karşın oy kullanmaya haiz ortakların hazurun cetvelinin kendilerine verilmediğini belirten Rauf Keya, ''Kayyum heyetinin başındaki malum şahıs, camlı bir dolaba kilitlediği hazirun cetvelini bir türlü alamadık. Üstelik, tüm yasal yollara başvurmamıza, ilgili mercilere konuyu iletmemize rağmen. Ayrıca, Ana sözleşmenin 24. maddesine istinaden vermemekte ısrar ettiler. İşte; bu şartlarda ortaklarımıza güvenerek, yola çıkıyoruz. ANTBİRLİK'i dürüst, birlik ve beraberlik içerisinde şeffaf bir şekilde el ele yönetmek için bir yola çıkıyoruz. Ortaklarımızın, ellerini vicdanlarına koyarak, oy vereceklerinden hiç kuşkum yok'' diye konuştu.

''Her zaman ANTBİRLİK'in ve çiftçilerimizin menfaati ön planda olacak''

ANTBİRLİK'in ve değerli ortaklarının menfaati için aday olduğunu belirten Rauf Keya, ''Hizmeti; çıktığımız bu yolda beni ve ekibimi yalnız bırakmayacaklarına inandığımız değerli ortaklarımızın ayaklarına sereceğim. Şahsıma bir oyda çıksa, çiftçilerimizin hakkını korumak için adayım'' dedi.

''Kimsenin adayı ve adamı değilim''

ANTBİRLİK'i; kimsenin adamı ve adayı olmadan doğru dürüst bir şekilde yöneteceğini de vurgulayan Rauf Keya; ''Bundan hiç kimsenin en küçük bir şüphesi olmasın. Geçte olsa çıktığımız bu yolda, ortaklarımızın şahsıma ve ekibimize tevccüh göstererek, yalnız bırakmayacaklarından zerre kadar şüphem yok'' şeklinde konuştu.

''Ortaklarımız sandıkta hesap soracaktır''

Keya; ''Yasal olarak tüm yolları denememize rağmen, hazirun cetvelini bize veremeyenlerden, değerli ortaklarımız pazar günü sandıkta oyları ile hesap soracaklardır'' diyerek, ANTBİRLİK ortaklarına olan güven ve inancını ifade etti.

''Cumhurbaşkanımızdan yardım istiyoruz''

Rauf Keya son olarak, ''Tüm kanuni girişim ve çabalarımıza rağmen, kayyum heyetinin bizlere hazurun listesini vermedikleri halde, bu süreçte sükunetimizi ve edebimizi hep koruduk. Allah nasip eder, ortaklarımızın teveccühleri ile seçilirsek, ANTBİRLİK'i aynı olgunluk ve sükunetle yöneteceğimizi buradan taahhüt ederim. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan bu konuda yardımlarını bekliyoruz'' dedi.

Haber: Osman Türkçe


Editör: Haber Merkezi