Serik Esnaf ve Santkarlar Kedi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran Mahmut Yağcılar'a hizmetlerinde dolayı plaket takdim etti.

 

2012 yılından bu yana Serik Esnaf ve Santkarlar Kedi Kefalet Kooperatifi yönetim kurulu üyeliği ve başkan vekilliği yapan Mahmut Yağcılar kendi isteği ile son seçimde görev almayarak yerini başka esnaflara bırakmıştı. Son 6 yıldır Serik esnafına hizmet eden Mahmut Yagcılar ile Esnaf ve Santkarlar Kedi Kefalet Kooperatifi'nin son toplantısında bir araya gelen Başkan Bayar Savran ve üyelere Yağcılar'a teşekkür ettiler.

 

Serik'e, kooperatife ve esnaflara yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine plaket taktim eden Başkan Bayar Savran törende şunları söyledi; ''İlçemizin saygın esnaflarından Sayın Mahmut Yagcılar'ın da katıldığı haftalık olağan yönetim kurulu toplantımızı  yaptık. 2012 yılından bu güne kadar kooperatif başkan vekilliği ve yönetim kurulu üyeliği görevlerinde özverili çalışması saygın duruşundan dolayı yönetim denetim kurulu üyelerim ve kendi adıma teşekkür ediyorum.''

 

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi