Serik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı İş Birliğinde elektrikçi esnaflarına kurs düzenleniyor.

Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ile Serik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  iş birliğinde sosyal kültürel ve mesleki kurslar düzenlenmesine ilişkin daha önce imzalanan protokol gereği elektrik tesislerinde güvenlik, topraklama ve ölçme raporu düzenlemesi yetki belgesi kursu mesleki eğitim merkezi  müdürlüğü hizmet binasında  başladı.

Düzenlenen kursun başlaması ile ilgili olarak yapılan açılışa; Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş, Serik Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran, Serik ve Çevresi Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı Ali Gülaydın, Serik Akdeniz Elektrik Müdürü Uğur Balık ve Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ferayim Genç katıldılar.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş konuya ilişkin verdiği bilgide; ''Kursumuz 8 gün 40 saat sürecek ve kurstan 35 elektrikçi esnafımız faydalanacaktır. Kursun sonunda alınacak belge ile elektrikçi esnafımız büyük bir yükten kurtulacak ve kendi projelerini imzalama yetkisini alacaklardır. Bu tür kursları esnaflarımızın talepleri doğrultusunda her meslek dalında açmak için ilçe milli eğitim müdürlüğü ile koordineli çalışmaya devam edeceğiz.''

Haber: Osman Türkçe


Editör: Haber Merkezi