Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, güreş takımından çok şeyler beklediğini belirterek; "Kırkpınar'a hazırlanan güreş takımından ilk beklentimiz altın kemer.'' dedi

Bu yıl 657'ncisi 13- 15 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerine Serik Belediyesi Güreş Takımı hazırlıklarını tamamladı. Serik Belediyesi pehlivanları, aylardır Çandır Mahallesi'nde Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri için hazırlıklarını sürdürüyordu. Ali Gürbüz, Mehmet Yeşilyeşil, Osman Aynur, Hasan Borucu, Okan Acar gibi isimlerin de aralarında bulunduğu yaklaşık 70 güreşçi tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerinde kol bağlayacak.

Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, güreş takımından çok şeyler beklediğini belirterek şunları söyledi; "Kırkpınar'a hazırlanan güreş takımından ilk beklentimiz altın kemer. Başpehlivanlarımızın bunu başaracak güçte olduğuna yürekten inanıyorum. Serik'i spor kenti yaptık. Sporun her alanında yakaladığımız başarıyı güreşte de yakaladık. Allah'ın izniyle sporcularımız Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerinden altın kemerle dönecek ve Pehlivanlar diyarı ilçemize bu sevinci yaşatacaklar" dedi.

13- 15 Temmuz tarihleri arasında yapılacak güreşlere Türkiye'nin her köşesinden oldukça yoğun bir ilginin olması bekleniyor.

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi