Serik Belediyesi tarafından yapılan Kız Deresi Parkı Projesi'nde ikinci etap çalışmaları başladı.

Serik Belediyesi Hizmet Binası önündeki Kızderesi Caddesi'nde Serik Belediyesi tarafından başlatılan Kız Deresi Parkı Projesi'nin ilk etabı bitirilerek ikinci etabın çalışmalarına geçildi. Çınaraltı Meydanı'ndan başlayıp 9 Mart Parkına kadar olan Kızderesi parkının yıkılarak yerine daha geniş bir alanı kapsayacak şekilde, yeşil alanlar, oturma birimleri, pergolalar, çocuk oyun alanı ve kuru havuz yapılması planlanarak başlayan çalışmaların ilk bölümü geçtiğimiz günlerde kullanıma açılmıştı.

Çınaraltı Meydanı'ndan başlayarak Serik Belediyesi Hizmet Binası önünde geçen ve Kızderesi Caddesi ile 30 Ağustos Caddesi'nin kesiştiği noktada sona eren ilk etaptan sonra Dr. Baki Özpınar Caddesi'ne kadar devam edecek olan ikinci etapta çalışmaların kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık geçtiğimiz gün Kız Deresi Parkı Projesi'nde ikinci etap çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Çalık proje ile ilgili detaylar hakkında bilgilere alarak gerekli talimatlarını verdikten sonra şunları söyledi; ''Yaptığımız projeler ile ilçemizi adeta yeniden inşa ediyoruz. Yollar, sosyal donatı alanları, parklar, alt - üst yapılar ve daha birçok alanda devrim gibi değişimler yaparak Serik'imizi hak ettiği konuma kavuşturuyoruz. İşte bunlardan birisi de Kız Deresi Parkı Projesi olarak yakın zamanda halkımızın hizmetine sunulacak, şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun''

Haber: Osman Türkçe


Editör: Haber Merkezi