Tekeli Ortaokulu, ''Öğretmenler Günü'' dolasıyla geleneksel hale getirdiği okullarında çalışıp emekli olan öğretmenleri ziyaretlerine bir yenisini ekledi.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Tekeli Ortaokulu,19 Kasım 2018 Pazartesi günü Emekli Öğretmen Emin Okudan ve Tekeli İlkokulu Sınıf Öğretmeni Fatma Okudan'ı evlerinde ziyaret ederek eski okul müdürlerine vefalarını gösterdiler.

Okul Müdürü Halil Alkan, İngilizce Öğretmeni Çiğdem Köseoğlu, Matematik Öğretmeni Mümine Sağlam  ve Türkçe Öğretmeni Hasan Kara rehberliğinde 6/A sınıfı öğrencileri; Tekeli Ortaokulunda kalıcı iz bırakıp 5 yıl önce emekli olan Öğretmen Emin Okudan'ın  Öğretmen Günü'nü kutlamak ve öğrencilerin vefa duygusunu attırmak amacıyla emekli Öğretmen Emin Okudan 'ı evinde ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Öğretmen Emin Okudan ve eşi Öğretmen Fatma Okudan, öğrencilerle hayata dair yaptığı tatlı sohbetiyle öğrencilerin gönlünde taht kurdu. Tekeli Ortaokulundaki anılarından örnekler sunan Emin Okudan; hayatın su gibi akıp gitmekte olduğunu, 30 yılı aşkın bir süre devletimize hizmet ettiğini ve tecrübeleriyle elinden geldiğince çevresine ışık olamaya devam ettiğini ifade etti. Ayrıca Tekeli Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Emin Okudan, teşekkür ederek her zaman kapılarının dostlara açık olduğunu söyledi.

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi