TFF 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta Serik Belediyespor sahasında hiç beklenmedik bir mağlubiyet alarak Fatsa Belediyespor'a 3-2 mağlup oldu.

Serik Belediyespor Pazar günü Serik İsmail Ogan Stadyumunda Fatsa Belediyespor'u konuk etti. Saat 15.30'da oynanan müsabakaya Serik Belediyespor'un vuruşu ile başlandı. Maçın henüz 3. Dakikasında gelişen atakta Fatsa Belediyesporlu Selim, Serik Belediyespor ceza sahası içerisinde Erdal'ın yaptığı faul sonrası yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Ali Say 4. dakikada penaltı atışını gole çevirince Fatsa Belediyespor deplasmanda 0-1 öne geçti.

Müsabakanın 17. Dakikasında bu kez Fatsa ceza sahası içerisinde Osman'ın müdahalesinde Serik Belediyesporlu Alican'ı yerde kalması sonucu hakem tekrar penaltı noktasını gösterdi. 19. dakikada penaltı atışını kullanan Alican topu filelerle buluşturdu ve eşitliği sağladı: 1-1.

Eşitlikten 3 dakika sonra 22. Dakikada Fatsa Belediyespor atağında kendi yarı alanından topu alan Ali Say Serik Belediyespor yarı sahasına geçti ve ceza sahası dışından vurduğu top kaleci Orkun'un solundan ağlarla buluştu ve Fatsa Belediyespor tekrar öne geçti: 1-2.

İlk yarıda başka gol olmayınca Fatsa Belediyespor Ali Say'ın attığı 2 golle soyunma odasına 1-2 önde gitti.

Müsabaknın ikinci yarsında Serik Belediyespor'un eşitliği sağlaması beklerken; Fatsa Belediyespor'un ilk 2 golünü atan Ali Say 52. Dakikada bir kez daha sahneye çıkarak kendisini ve takımının 3. Golünü Serik ağlarına gönderdi ve skor: 1-3 oldu.

Maçın 67. dakikasında Atakan'ın sağdan yaptığı ortaya ceza sahası içinde kafa vuran Alican topu filelere gönderdi ve skoru 2-3' getirdi. Kalan sürede başka gol olmayınca maç Fatsa Belediyespor'un 3-2 üstünlüğüyle sona erdi.

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: Haber Merkezi