Cömertoğlu Otelcilik Ticaret AŞ'nin çok programlı liseye 14 ek derslik yapmasını öngören protokol, imzalandı.

     Antalya Valilik makamındaki protokol imza törenine Vali Ahmet Altıparmak, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Günay, Cömertoğlu Otelcilik Ticaret AŞ temsilcileri Ufuk ile Yıldırım Cömertoğlu katıldı.

     Altıparmak, törende yaptığı konuşmada Antalya'da son zamanlarda hayırseverlerin eğitime büyük katkı sağladığını, bu nedenle imza törenlerinin artık klasikleşmeye başladığını söyledi.

     Hayırseverlerin Antalya'nın eğitimine büyük katkı sağladığına dikkati çeken Altıparmak, ''Bu anlamda Cömertoğlu Otelcilik Ticaret AŞ adına Ufuk ile Yıldırım Cömertoğlu, 1998'de babaları Berat Cömertoğlu tarafından yapılan Berat-Hayriye Çok Programlı Lisesi'ne 14 ek derslik yapılmasını öngören protokolü imzalayacak'' dedi.

     14 dersliğin kendileri için yeni bir okul anlamında geldiğini ifade eden Altıparmak, ''Bu lisede turizm eğitimi de veriliyor. Cömertoğlu ailesi zaten turizmci bir aile. Onların ismine yakışır bir protokol olacak. İnşallah bu diğer ailelere de örnek olur'' dedi.

     Cömertoğlu ailesinin Antalya'daki hayırsever listesinin başında yer aldığını belirten Altıparmak, bu imzayla birlikte Cömertoğlu ailesiyle 4'üncü protokolü yapacaklarını kaydetti.

     Yıldırım Cömertoğlu da bütün gelirlerini Antalya'da elde ettiklerini, bu nedenle Antalya'da bu tür hayır işleri yapmaya önem verdiklerini anlattı.

     İleriki yıllarda eğitime destek verici faaliyetlerde bulunmaya çalışacaklarını kaydeden Cömertoğlu, Vali Altıparmak'a sağladığı kolaylıklardan dolayı teşekkür etti.

     Cömertoğlu, dersliklerin 2013-2014 eğitim döneminde hizmete açmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

     Konuşmaların ardından Altıparmak, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Günay, Ufuk Cömertoğlu ile Yıldırım Cömertoğlu arasında 14 dersliğin yapılmasına öngören protokol imzalandı.

    

 

Editör: Haber Merkezi