BHM bünyesinde yer alan Akra Hotels, Best Workplaces For Innovation By All 2023 araştırmasında, 500-999 çalışan kategorisinde Türkiye ikincisi oldu. 

Araştırmada bu yıl toplamda 367 farklı şirket değerlendirildi. Türkiye genelinde sadece 40 şirketin listeye girmeye hak kazandığı araştırmada Akra Hotels, listenin ikinci sırasında yer alarak önemli başarıya imza attı. Akra Hotels bu ödülle birlikte, 2023 yılında Great PlaceToWork®'te 5'inci kez yer alma başarısı gösterdi.

Great PlacetoWork® tarafından hazırlanan Best Workplaces For Innovation By All 2023; inovasyon, organizasyon içerisinde çalışanların yenilikçi bir iş yeri deneyimi yaşayıp yaşamadığını, yöneticilerin çalışanların fikirlerine ne kadar önem verdiğini, ekipler arası iş birliğinin nasıl olduğunu ifade ediyor. Innovation By All listesinde yer alan şirketlerin, kapsayıcı bir yaklaşımla çalışanın fikirlerini organizasyon kültürüne entegre edip daha yenilikçi bir kültür oluşturarak, organizasyonun ekonomik performansına sağladıkları katkılar göz önüne alınıyor.

Turizme 4 Bayram Doping Turizme 4 Bayram Doping

BHM Grup İnsan Kıymetleri Direktörü İbrahim Hakan Yılmaz, “Bu ödüller, Akra Hotels olarak çalışanlarımıza yatırım yapma ve onları işimizin merkezine koyma kararlılığımızın bir sonucudur. Çalışanlarımız, her gün gösterdikleri tutku ve bağlılıkla bu başarıların gerçek mimarlarıdır. Onların yenilikçi fikirleri, işbirliği ve sürekli öğrenme arzusu, Akra Hotels'i sadece bir iş yeri değil, aynı zamanda güçlü bir takım yapmaktadır. Akra Hotels'in DNA'sında yer alan yenilikçilik anlayışı sadece yeni ürünler veya hizmetler geliştirmek değil, aynı zamanda çalışanlarımızın her birinin kendi potansiyellerini en iyi şekilde kullanabilmeleri için bir ortam yaratmak demektir. Bu ödüller, bu yaklaşımımızın doğru olduğunu ve çalışanlarımızın bu ortamda nasıl gelişebileceklerini gösteriyor dedi. DHA

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN