Küçükler Futsal Turnuvası sona erdi. Kızlarda Gazi Ortaokulu, erkeklerde Cumhuriyet Ortaokulu şampiyon oldular.

Orhan Hoca’nın Talebeleri Sıkı Hazırlanıyor Orhan Hoca’nın Talebeleri Sıkı Hazırlanıyor

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Serik Okul Sporları Küçükler Futsal İlçe Birinciliği müsabakaları sona erdi. Serik Okul Sporları İlçe Tertip Komitesi tarafından düzenlenen Küçükler Futsal İlçe Birinciliği müsabakalarında; kızlarda Gazi Ortaokulu, erkeklerde Cumhuriyet Ortaokulu şampiyon oldular.

Serik Bahçeşehir Koleji Spor Salonu'nda düzenlenen Küçükler Futsal İlçe Birinciliği müsabakalarına; erkeklerde 12, kızlarda 3 olmak üzere toplam 15 okul takımı katıldı.12 Şubat 2024 günü başlayan turnuva 20 Şubat 2024 günü yapılan final maçları ve ödül töreni ile sona erdi.

Futsal (1)-1

Futsal İlçe Birinciliği müsabakaları sonucunda: Kızlarda Gazi Ortaokulu şampiyon olurken Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu 2., Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 3. oldu.

Erkekler kategorisinde; şampiyonluğa Cumhuriyet Ortaokulu ulaşırken, Cumalı Ortaokulu 2., Burhanettin Kaya Ortaokulu 3.,Bahçeşehir Koleji 4. oldu.

Futsal Turnuvası ödül töreninde konuşma yapan Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen şunları söyledi; “Serik Okul Sporları Küçükler Futsal İlçe Birinciliği müsabakalarına katılan tüm okullarımızı ve sporcularımızı tebrik ediyor, dereceye girenleri kutluyorum. Ayrıca 6 gün boyunca Spor Salonunu bizlere açarak güzel bir ev sahipliğinde bulunan Serik Bahçeşehir Koleji kurucuları, okul yöneticileri ve personeline Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak çok teşekkür ediyoruz.”

Final maçları sonunda düzenlenen ödül töreninde; Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz ve okul müdürleri dereceye giren okullara kupa ve madalyalarını takdim ettiler.

Haber: Osman Türkçe

Futsal (7)-1Futsal (5)-1Futsal (6)-1Futsal (4)-1Futsal (2)-1Futsal (3)-1

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN