Serik Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri Okul Sporlarında 11 madalya kazandılar.

Serik Özel Eğitim Uygulama Okulunun 9 öğrencisi, katıldıkları Antalya Zeytinköy 100. Yıl Atletizm Sahasında 15-16 Nisan 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Organizasyonu Özel Sporcular Atletizm Müsabakalarından 11 Madalya ile döndü.

Okul Müdürü Osman Şükrü Böce elde edilen başarı ile ilgili şu bilgileri verdi; “Öncelikle öğrencilerimizi ve ailelerini başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Onları çalıştıran ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor ve destek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Sporun diğer öğrencilerde olduğu gibi bizim özel öğrencilerimiz üzerinde de fiziksel, duygusal ve sosyal gelişimlerine katkılarının farkındayız. Ayrıca aidiyet güdülerinin de geliştiğini, ailelerin de tüm bunlardan mutlu olduğunu biliyoruz. Nasip olursa geçen yıl olduğu gibi başarılı öğrencilerimizi, Türkiye müsabakalarına da götüreceğiz. Bu gençler bizim, onları hayatın içinde sosyal ve sportif etkinliklerde görmek, çocuklarımızın ve ailelerinin mutluluklarını gözlemlemek bizleri de mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Kendi adıma 4 yıldır çocuklarımızla ve ailelerimizle iç içe olmayı tercih ettim. Her anlamda okulumuzu fiziksel olarak geliştirmeye ve ilerletmeye çalıştım. Çocuklarımız ve öğrencilerimizin her alanda ve her yerde olması için tüm fırsatları değerlendirerek özellikle geçen yıl ve bu yıl öğrencilerimizi meslektaşlarımla birlikte onlarca okul içi ve dışı etkinliklere dahil ettik. Görev değişikliği sebebi ile öğrencilerimle nasip olursa son 3 ayım ve bu süreçte de okulumuzu geliştirmeye meslektaşlarımla birlikte devam edeceğim. Buradan ayrılsam da bazı öğrencilerim ve aileleri ile bağlantımı kopartmayacağım. İçim buruk, onları seviyorum ve özleyeceğim. Allah yar ve yardımcıları olsun.”

Samet Bulut: Kazanmak İçin Çok Çalıştık Ve Başardık Samet Bulut: Kazanmak İçin Çok Çalıştık Ve Başardık

Serik Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerinin aldıkları dereceler şöyle:

Ali Efe Acar: Yıldız Erkekler - Otistik 100 Metre Koşu İl 1.’si. Yıldız Erkekler- Otistik - Gülle Atma İl 2.’si.

Berkay Yavuz: Genç Erkekler -  Down Sendromlu 100 Metre Koşu İl 1.’si. Genç Erkekler -  Down Sendromlu Gülle Atma İl 3.’sü.

Muhammed Enes Çetinkaya: Genç Erkekler -  Down Sendromlu Uzun Atlamada İl 1.’si. Genç Erkekler-Down Sendromlu 200 Metre Koşuda İl 2.’si.

Zehra Nur Diri: Yıldız Kızlar -Mental  Uzun Atlamada İl 1.’si, Yıldız Kızlar -Mental Gülle Atmada İl 3.’sü

Üzeyir Bilenger: Yıldız Erkekler Mental Uzun Atlamada İl 2.’si.

Mehmet Ergül: Genç Erkekler -Mental Uzun Atlamada İl 3.’sü.

Ahmet Özgeyikçi: Gençler Erkekler -Down Sendromlu Gülle Atma İl 4.’sü oldular.

Haber: Osman Türkçe

Böce (6)Böce (5)Böce (3)Böce (2)Böce (1)

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN