ALMANYA'nın başkenti Berlin'de dünyanın en büyük turim fuarı ITB Berlin öncesinde düzenlenen 'TUI Global Hotel Awards' töreninde Rixos Hotels'in Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince'ye 'TUI Özel Takdir Ödülü' verildi. Ayrıca, Rixos Sharm El Sheikh Adult Only 18+ 'Hollanda'nın En İyi TUI Oteli' seçilirken, Rixos Premium Göcek de Adult Only TUI'nin dünya çapında en iyi 100 otel listesine girdi.

RIXOS GOCEK

Rixos Hotels Tui Global Hotel Rixos Gocek

Rixos Hotels'in Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince'nın, yıllar içinde sektörü olumlu yönde değiştirdiği ve şekillendirdiği için ödüle layık görüldüğü açıklandı. TUI Group CEO'su Sebastian Ebel, törende yaptığı konuşmada şunları vurguladı:"Fettah Tamince yeni lüks otel konseptlerine ve sürdürülebilirlik projelerine öncülük etmiştir. Sürekli olarak tatil deneyimlerinin sınırlarını zorluyor ve küresel bir düşünce yapısına sahip vizyoner bir girişimci. Yerel halk için istihdam olanakları sağlayan, bölgesel ve ulusal ekonomik büyümeye önemli katkıda bulunan Rixos Hotels, vazgeçilmez bir turizm ortağı haline gelmiştir. Fettah Tamince'nin son girişimi, İstanbul Boğazı'ndaki metropolü yeniden canlandıracak, topluma yeni bir hayat verecek ve onu gelecek için bir destinasyon haline getirecek önemli bir kentsel dönüşüm projesi olan Tersane İstanbul'dur. Bu sırada 150 binden fazla TUI misafiri her yıl farklı Rixos tesislerinde tatil yapıyor."

RIXOS SHARM EL SHEIKH

Rixos Hotels Tui Rixos Sharm El Sheikh

Turizmci Fettah Tamince aldığı ödülle ilgili düşünlerini, "Bu ödül grup olarak bizim için ve kişisel olarak benim için çok şey ifade ediyor. Mısır ve Ege'deki iki tatil köyümüzün dünyanın en iyi otelleri arasında yer alması harika bir başarıdır. TUI misafirleri tarafından bu kadar yüksek puan almaktan gurur duyuyoruz" sözleriyle ifade etti

Törende TUI Group, dünya çapındaki 19 milyon misafiri adına, olağanüstü hizmet ve kaliteleri için en iyi otel ortaklarını ödüllendirdi. Seyahat sektöründen 300'den fazla otelci, politikacı, büyükelçi ve iş ortağının katıldığı ödüller, uluslararası düzeyde büyük önem taşıyor. Kazananlar, TUI ile doğrudan sözleşmesi olan 13 bin uygun otel arasından seçildi. (DHA)

Antalya Turizminde Aylık Ve 3 Aylık Rekorlar Antalya Turizminde Aylık Ve 3 Aylık Rekorlar

R I X O S H O T E L S T U I G L O B A L H O T E L A W A R D S 20 228122

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN