Adli Emanette Kaybolan 6 Kilo Kokain Davasında Sanık Avukatından 'Saflık Derecesi Farklı' Savunması Adli Emanette Kaybolan 6 Kilo Kokain Davasında Sanık Avukatından 'Saflık Derecesi Farklı' Savunması

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde şehit yakınları ve gaziler ziyaret edildi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebeti ile Serik Kaymakamı Cemal Şahin ve ilgili kurum müdürleri; Şehit Erbaş Osman Nazmi Can ve Kıbrıs Gazisi Emin Doğan’ın ailelerini ziyaret ettiler.

İlk ziyaret şehit ailesine yapıldı. Şehit Erbaş Osman Nazmi Can 1956 yılında Hatay’ da askerliğini yaptığı sırada tifo hastalığına yakalanarak hayatını kaybetmiş ve daha sonra ki süreçte şehit ünvanlını almıştı. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebeti ile Serik’te ikamet eden kız kardeşi Safinaz Alkın’a ziyarette bulunuldu.

Ziyarete Kaymakam Cemal Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ayhan Aktürk, Emniyet Müdürü Cengiz Usta, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Meral Yılmaz, İlçe Müftüsü İbrahim Köksal katıldılar.

Şehit kardeşi ile yapılan ziyarette, şehidin şehadet süreci ile ilgili hukuki süreç ve sonrasındaki gelişmeler hakkında sohbet edildi ve ardından Kur’an-ı Kerim okunarak dua edildi.

İkinci ziyaret ise Kıbrıs Gazisi Emin Doğan ve ailesine gerçekleştirildi. Emin Doğan, Kıbrıs Barış harekatı ile ilgili anılarını paylaşarak gazilik makamından duyduğu gururu ifade etti.

Ziyaretlerde Kuran-ı Kerim okunarak ve tüm şehit ve gazilerimize dualar edildi.

Haber: Osman Türkçe

Şehit (3)Şehit (2)

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN