Serik Gençlik Merkezi tarafından Pazar günü Kumluca ilçesinde bulunan Gelidonya Feneri Korsan Koyu bölgesine doğa yürüyüşü düzenlendi.

80 civarı  doğa sporları tutkunlarının katıldığı yürüyüşe Pazar günü sabah saat 06:45’te Gençlik Merkezinden hareket edilerek saat 10:00 gibi Korsan Koyundan yürüyüş başladı. Yaklaşık 2 saat yürüyüş sonrası Gelidonya Feneri’ne varılarak yemek molası sonrası tekrar Korsan Koyuna dönüldü ve koyda denize girmek isteyen katılımcılar denize de girdiler.

Gençlik Merkezi Müdürü İsa Seyyar etkinlikle ilgili şunları söyledi; “Sağlıklı bir yaşam için doğa yürüyüşlerinin faydası saymakla bitmez. O yüzden hem sağlık hem yeni yerleri görme hem belli bir disiplin içerisinde farklı insanlarla bir arada etkinlik yapmak için Serik Gençlik Merkezi instagram hesabından doğa yürüyüşlerimizi takip edebilirsiniz.

Taksiciler, Özel Taşımacılık Yapan Şoförün Turist Almasına Öfkelendi Taksiciler, Özel Taşımacılık Yapan Şoförün Turist Almasına Öfkelendi

Mayıs ayı içerisinde Serik ilçemiz sınırları içerisinde 3 saatlik bir doğa yürüyüşünde 3 şelale bir göl olan güzel bir güzergahta yapacağız. Bu yürüyüşle ilgili ayrıntılar hem kurumun sosyal medya hesabından hem kendi sosyal medya hesaplarından takip edilebilirler.  Serikli hemşerilerimizi bu tür etkinliklerimize katılmasını bekliyoruz.”

Haber: Osman Türkçe

Yürü (6)Yürü (5)Yürü (4)Yürü (3)Yürü (2)

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN