Necmettin Çalık; “Allah'a şükür ki artık Yükseliş Eğitim Kurumları Türkiye çapında bir marka haline gelmiştir.”

Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık, Serik’te görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. LGS’de Türkiye birinci çıkaran Yükseliş Koleji’ne bir tebrik ziyareti de yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz’in de yer aldığı toplantıda eğitim alanında Serik’in ve okulun başarıları konuşuldu.

Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık gazetecilerin sorularını cevaplayarak çalışmaları, başarıları ve yeni eğitim öğretim sezonuna yönelik hazırlıklar hakkında bilgiler verdi. Çalık, açıklamalarında şunları söyledi; “Serik’te görev yapan basın mensuplarımıza öncelikle teşekkür ediyorum. Gerçekten basın mensubu arkadaşlarımız Serik'te, eğitimi, öğretimi, sporu, sosyal faaliyetleri ve tüm gelişmişleri yakından takip edip halkı bilgilendiriyorlar. Bu okul zaten Serik’in okulu, Serik olarak medyası ile özel okulları ile iş dünyası ile bürokrasisi ile herkes hep birlikte bir bütünüz. Tabii kurulduğu günden beri kurumumuzu marka yapmaya çalışıyoruz. Allah'a şükür ki artık Yükseliş Eğitim Kurumları Türkiye çapında bir marka haline gelmiştir. Bizler eğitimciyiz sadece sınav sonuçları değil, eğitim öğretim ile birlikte bilim, spor, sanat hepsi birlikte bir arada olursa eğitim olur. Eğitim çocukların, insanların hal ve hareketlerinde değişim yaratabilmektedir. Allah'a şükürler olsun biz de bunu eğitim hayatımız boyunca gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz.”

“Başarılar tesadüf değil.”

“Hepinizin bildiği gibi LGS sonuçları açıklandığında Türkiye birinciliği elde ettik. Bu gerçekten büyük bir başarıdır. Yüzde birlik dilimde 7-8 öğrencimiz var. Bunlar tesadüf mü elbette ki tesadüf değil. Bu başarıların arka planında büyük bir emek, büyük bir çalışma, büyük bir özveri var. Yine üniversite sınav sonuçlarına baktığımız zaman başarılı puanlar geldi. Yakın zamanda tercihler döneminin sona ermesi ile birlikte yerleşme sonuçları da ortaya çıkacak. Yine hep birlikte göreceğiz ki Türkiye'nin en güzel en güzide okullarına öğrencilerimizin yerleştireceğiz. Pandemi süreci boyunca hiçbir öğrencimizi dışarıda bırakıp ilgisiz kalmadık. Bütün öğrencilerimiz ile birebir ilgilendik. Uzaktan eğitim ile de olsa uzaktan iletişimin bütün imkanlarını kullanarak öğrencilerimize en iyi şekilde hazırlıklarını yaptık sınavlarına hazırladık ve eğitim verdik.”

“Üç kuruşa memleketi satmayan insan yetiştirmemiz lazım”

“Bizler Yükseliş Eğitim Kurumları olarak ben, yönetim kurulu üyelerim, idarecilerim, öğretmenlerim, personellerim hepimiz gece gündüz aralıksız çalışıyoruz emek veriyoruz. İşte bunların sonucunda da hem sosyal hem sportif hem bilimsel hem de sınav başarısı geliyor bununla da gurur duyuyoruz mutluyuz huzurluyuz. İnşallah okullar açıldıktan sonra memleketimize insan yetiştirmeye devam edeceğiz. Ülkemize nitelikli insanlar yetiştirmeye yolunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ülkemize onurlu, vatanını, milletini, bayrağını, dinini seven insanlar lazım. Üç kuruşa memleketi satmayan insan yetiştirmemiz lazım. Ben bunları çok önemsiyorum ve söylediğimiz şekilde insanlar yetiştirdiğimize inanıyorum.”

2020-2021 Eğitim Öğretim yılına da yaptıkları çalışmalarla hazır olduklarını ifade eden Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık; “İklimlendirme tesisatlarını komple değiştirdik. Okul öğrencilerin oturdukları sıraları tekli sarılara çeviriyoruz bütün hijyen koşullarına en iyi şekilde hazırlıyoruz. Okulumuz 2020-2021 eğitim öğretim yılı ile ilgili gerekli şartlar altında tüm hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.” Dedi

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi