Serik’te eTwinning projelerini uygulayan öğretmenler, idareciler ve okullar ödüllendirildi.

Kadriye İlkokulu’nda görevli öğretmenler Gülşah Kubatlar ve Rabia Kılınç ile Tekeli İlkokulu’nda görevli öğretmen Elif Zengin ve okulları 2020 yılında yürüttükleri e Twinning projeleriyle Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketlerini almaya hak kazandılar.

2019 yılında eTwinning projelerini uygulayan okul ve eğitimciler için Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er’in çevrimiçi olarak katıldığı 14 ilçede eş zamanlı olarak bir tören düzenlendi.

Serik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü makamında bir araya gelerek düzenlenen ödül törenine katılan; 2019 yılı eTwinning projeleri uygulayıcı eğitimcilere ve okullara Avrupa ve Ulusal kalite etiketleri ödülleri Serik İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz tarafından verildi. Ödül töreninde, Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Güven, Kadriye İlkokulu Müdürü Mehmet Kocabıyık, Tekeli İlkokulu Müdürü Adnan Keser, Kadriye İlkokulu öğretmenleri Gülşah Kubatlar, Rabia Kılınç ile Tekeli İlkokulu öğretmeni Elif Zengin hazır bulundular.

Çevrimiçi ödül töreninde Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, projeleri yürüten öğretmenlere ve okul yöneticilerine gösterdikleri gayret ve başarıdan dolayı teşekkür etti.

Proje Öğretmenleri mutluluklarını dile getirdiler

eTwinning proje uygulayıcılarından Tekeli İlkokulu öğretmeni Elif Zengin alınan ödülle ilgili olarak; “2019 yılında yürütmüş olduğum eTwinning projelerimin Avrupa ve Ulusal kalite etiketleri ödülleri, Serik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan törende ilçe Milli Eğitim Müdürüm Sayın İkram Ekiz tarafından takdim edildi. Okulumuza gönderilen Avrupa kalite etiketi başarı levhası okul müdürüm Sayın Adnan Keser'e takdim edildi. Heyecan ve azimle çıktığım eTwinning yolculuğumda desteklerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürüme, her zaman bizim yanımızda olan okul müdürüme, motivasyonumuzu arttıran müdür yardımcılarımıza, bana inanan aileme, tüm öğrencilerime, velilerime, öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İlmek ilmek işlediğim, emek verdiğim projelerimin ödüllerini almak gurur vericiydi.” dedi

Kadriye İlkokulu öğretmeni Rabia Kılınç ise duygularını şöyle dile getirdi; “Antalya Kadriye İlkokulu 2018-2019 eğitim öğretim yılında yürüttüğüm ‘Atık'...tım Oldum’ ve ‘Adım At Sağlığına Sağlık Kat’ eTwinning projeleri Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketlerimi Serik İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İkram Ekiz tarafından aldım. Emeği geçen proje kurucularına Selçuk Şahin öğretmenime, Okul Müdürümüz Mehmet Kocabıyık' a, Kadriye İlkokulu öğrenci ve velilerime, projede beraber emek verdiğimiz Gülşah Kubatlar arkadaşıma sonsuz teşekkürler.”

Kadriye İlkokulu Müdürü Mehmet Kocabıyık ise; “Kadriye İlkokulu eTwinning projesi kapsamında belgelerimizi aldık. Sorumlu öğretmenlerimiz Gülşah Bayar Kubatlar ve Rabia Kılınç başta olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim.” Dedi.

“Gerekli destekleri sağlayacağız”

İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz ise öğretmen ve yöneticilere teşekkür etti. Ekiz, önümüzdeki yıllarda bu etiketleri alan okul ve öğretmen sayısını artırmak arzusundayız. Bunun için özel bir çalışma başlattık. Serik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her türlü proje çalışmasına katılmak isteyen okullarımıza ve öğretmenlerimize gerekli destekleri sağlayacağız.” Dedi.

Daha sonra Serik İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz Kalite Etiketlerini öğretmenlere ve okul idarecilerine takdim etti.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi