Serik Belediye Başkanı Mehmet Habalı, başarılı kickboks sporcuları Mesude Kılıç ve Gülcan Can'ın dershane masraflarını kendisinin karşılayacağını söyledi.

9-14 Temmuz tarihleri arasında Trabzon'da yapılan Türkiye Kickboks Şampiyonası'ndan derece ile dönen sporcular Serik Belediye Başkanı Mehmet Habalı'yı ziyaret ettiler. Antrenörleri Sezai Küçük ile birlikte Mesude Kılıç, Gülcan Can ve Emrah Gök'ü kabul eden Başkan Habalı sporcuları tebrik ederek, üniversite sınavlarına hazırlanacak olan Mesude Kılıç ve Gülcan Can'ın dershane masraflarını karşılayacağını belirtti. Habalı başarılı sporcuların aldıkları derecelerle Serik'in adını duyurduklarını belirterek, sporculara eğitim alanında da başarılı olmaları için desteklerinin süreceğini söyledi.

66 ilden 1600 sporcu katıldığı Türkiye Kickboks Şampiyonası'nda Mesude Kılıç, Gülcan Can ve Emrah Gök'ün derece ile döndüklerini belirten antrenör Sezai Küçük; “Her zaman yanımızda olan başkanımıza sporcularımıza verdiği destekten dolayı teşekkür ederim. Bizler şu ana kadar elimizden geldiğince Serik ismini en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık bunda sonra da çalışmalarımız devam edecek.” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi