Uzaktan eğitim sürecinde Tekeli Ortaokulu ve Tekeli İmam Hatip Ortaokulu ailesinin önemli başarılar kazanmaya devam ettiği bildirildi.

Tekeli Ortaokulu ve Tekeli İmam Hatip Ortaokulu’nda, online derslerin planlı ve profesyonel bir şekilde devam ettiği belirtilerek, ülke genelinde düzenlenen yarışmalarda da üstün başarılar elde ettiği ifade edildi.

Milli Eğitim Bakanlığının ortaokul öğrencileri arasında düzenlediği ‘Sağlık Çalışanlarına Vefa’ konulu resim yarışmasında Serik’te yapılan değerlendirmelere göre Tekeli Ortaokulu ve Tekeli İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri dereceleri kazandı. Tekeli’nin Antalya’da Serik’i temsil etmeye hak kazandığı; Tekeli Ortaokulu öğrencilerinden Senanur Direk’in ilçe birincisi, Tekeli İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Şeyma Göker’in de ilçe üçüncüsü olduğu belirtildi.

Dereceye giren öğrencilere Tekeli Ortaokulunda pandemi sebebi ile kurallara uygun sade bir ödül töreni düzenlendi. Tekeli Ortaokulu Müdürü Halil Alkan konu ile ilgili şunları söyledi; “Sanatsal alandaki başarılar toplumumuzu yakından ilgilendiren konularla bir araya gelince bizleri çok gururlandırıyor. Bizler öğrencilerimizin akademik başarını desteklediğimiz gibi sosyal, sanatsal ve sportif faaliyetlerde de kendilerini geliştirmelerine yol gösterici oluyoruz. Korona virüs salgının başladığı ilk günden bu yana ülkemizde en zorlu görev sağlık çalışanlarımız tarafından yürütüldü ve yürütülmeye de devam ediyor. Göstermiş oldukları özveri ve fedakarlıklar için tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkürlerimi iletirken, bakanlığımızın düzenlemiş olduğu yarışmada öğrencilerimizin elde ettiği başarı bizleri gururlandırmıştır. Duygularını düşüncelerini ortaya koyarak elde ettikleri başarılarla ilçemizi ve okulumuzu ilde temsil edecek öğrencilerimizi kutluyorum. Bu zorlu süreçte öğretmen, öğrenci ve aileler hep birlikte çaba sarf etmekteyiz. Böylesi önemli bir başarının elde edilmesinde emeği geçen görsel sanatlar öğretmenlerimiz Ferah Emirdar ve Özlem Yıldız’a özellikle teşekkür ediyorum. Her daim destekçimiz olan değerli velilerime de çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin başarılarında desteklerini esirgemeyen, ilçemiz eğitimine katkılarını her daim gösteren öğrencilerimizi ve bizleri onurlandıran Sayın Kaymakamımız Mehmet Kurdoğlu, Belediye Başkanımız Enver Aputkan'a ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İkram Ekiz'e şükranlarımı sunuyorum.”

Haber: Osman Türkçe


Editör: Haber Merkezi