Antalya Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Hüseyin Kurtay Serik’i ziyaret etti.

Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Hüseyin Kurtay Serik’te bir dizi ziyarette bulundu. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ziyarette ilk olarak İlçe Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu’nu makamında ziyaret etti. İl Müdürü Kurtay, Kaymakamı Kurdoğlu ile kamu-sivil toplum işbirliği konusunda verimli geçen bir görüşme yaptı.

Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Hüseyin Kurtay daha sonra İlçe Sivil Toplumla İlişkiler Şefi Adem Yağcı ile birlikte, ‘Serik Kültür Sanat ve Eğitim Derneği’ni yerinde ziyaret etti. Dernek Başkanı İsmail Tunç, dernek yönetim kurulu üyeleri Enes Bolat ve Sabriye Hatipoğlu il müdürü Kurtay’ı ağırladılar.

Ziyarette, derneğin bu güne kadar yapmış olduğu projeleri ve faaliyetleri üzerinde değerlendirmeler yapılarak sivil toplumun geliştirilmesinin önemine vurgu yapıldı.

Antalya Valiliği İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Hüseyin Kurtay derneğin başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Yazı İşleri Müdürü Melahat Gez’i de ziyaret ederek temaslarını tamamlayan Kurtay daha sonra Serik’ten ayrıldı.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi