Güner; “Uluslararası Çift Diploma sistemine başvuru yapan öğrenciler Ontario’daki (Kanada) derslere okulumuzdan katılarak hem Çözüm Akademi Lise diplomasına hem de Ontario (Kanada) lise diplomasına sahip olacaklar.”

Serik Çözüm Akademi Eğitim Kurumları kurucusu Nihat Güner, Serik için eğitim adına büyük bir atılım yaptıklarının söyledi. Güner; “Çözüm Akademi Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimize, dünyanın en iyi 5 uluslararası lise programından biri olan Ontario Secondary School Diploması’na (OSSD) sahip olma olanağı sunuyoruz. Dünyanın bir çok ülkesinde geçerli olan bu diploma sayesinde öğrencilerimiz yurt dışında saygın bir üniversitede okuma imkanı ile kaliteli dil eğitimi imkanına sahip olacaklar.”

“2021 yılından itibaren programa katılabilecekler.”

Serik Çözüm Akademi Eğitim Kurumları kurucusu Nihat Güner konu ile ilgili olarak şu açıklamaları yaptı; “Kanada’da kurulan ve 2021 -2022 eğitim öğretim yılı itibariyle Çözüm Akademi Okulları bünyesinde faaliyet gösteren Rosedale Akademi’nin çift diploma programına katılmak isteyen öğrencilerimiz kendilerine sağlanan bu olanaklarla 2021 yılından itibaren programa katılabileceklerdir. Rosedale Akademi ile birlikte kaliteli eğitimin sınırları aşması gerektiğine inanarak, Kanada Ontario’da uluslararası eğitim tutkusuyla dolu partner kurumlarla çalışmaya devam ediyoruz.”

“Hem Çözüm Akademi hem de Kanada lise diplomasına sahip olacaklar”

“Uluslararası Çift Diploma sistemine başvuru yapan öğrenciler Ontario (Kanada) öğrencileri ile aynı avantajlara sahip olacak. Öğrenciler Ontario’daki derslere okulumuzdan katılarak hem Çözüm Akademi Lise diplomasına hem de Ontario (Kanada) lise diplomasına sahip olacaklar. Çözüm Akademi OSSD programı mezunları, Kanada okullarına devam eden öğrenciler olarak Kanada ve diğer ülkelerdeki birinci sınıf üniversitelere yerleşme anlamında ek avantajlara sahip olacaklar ve bu üniversitelerde erken kabul hakkı kazanmış olacaklar.

Eğitimi ciddiye alıyoruz ve bu konuda öncü bir kurum olma sorumluluğunu taşlıyoruz. Kaliteli eğitim için eğitim sistemlerini sürekli güncelleyerek öğrenciler için en yeni ve en iyi sistemleri bünyemize dahil ediyoruz. Globalleşen dünyada henüz lise öğrencisiyken çift diploma almanın çocuklarımız için büyük bir avantaj olacağını düşünerek bu adımları attık. Serik için ve gençlerimiz için hayırlı olacağı inancındayım.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi