Tekeli Ortaokulu yeni haftaya 8. sınıflar okul geneli yapılan deneme sınavında derece giren öğrencilerine ödüllendirerek başladı.

2021 LGS’de birçok öğrencisi sınavla öğrenci alan bir ortaöğretim kurumuna yerleşme başarısı göstererek özellikle de 6 öğrencisinin Antalya Yusuf Ziya Fen Lisesini kazanarak akıllarda yer etmişti. Tekeli Ortaokulu 2022 LGS’ye de en şekilde öğrencilerini hazırlamak adına deneme sınavlarına devam ediyor. Yapılan deneme sınavında dereceye giren öğrenciler başarı belgesi ile ödüllendirildi. Başarı belgesi ile ödüllendirilen öğrencilerin sevinci ve diğer öğrencilerin ödül alan öğrencilerin sevinçlerine ortak olmaları görülmeye değerdi.

Tekeli Ortaokulu Müdürü Halil Alkan konu ile ilgili olarak şu bilgileri verdi; “Başarı gösteren öğrencilerimizi, ailelerini ve öğretmenlerimi başarılarından ötürü tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin her durumda destekçisiyiz. Onları yüreklendirmek için planlı çalışmalarımız devam ediyor. Düzenli ve disiplinli çalışmanın karşılığında başarı kaçınılmazdır. Tekeli Ortaokulu her zaman başarının peşindedir. Tekeli Ortaokulu her yıl LGS yerleştirmelerinde ön sıralarda yer almıştır. Başarıya aç öğrencileriyle her zaman destekçimiz değerli velilerimizle ve tecrübe sahibi kurum çalışanlarımızla bu yıl da hedeflerimizin peşinden gidiyoruz. Bir buçuk yılını pandemi gereği uzaktan eğitimle tamamlamış öğrencilerimize her türlü rehberlik yapılmaya devam ediyor. Öğrencilerimizi hayal ettikleri okullara ulaşmada köprü olmaya devam edeceğiz.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi