Serik Anadolu Lisesi ve Antalya AKEV Üniversitesi arasında Serik için önemli bir işbirliği protokolü imzalandı.

Antalya AKEV Üniversitesi ve Serik Anadolu Lisesi arasında imzalanan protokol törenine, Antalya AKEV Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamile Akgül, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz ve Serik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mehmet Şahin katıldı.

İmzalanan protokol ile Antalya AKEV Üniversitesi’nin eğitim-öğretim ile ilgili her konuda Serik Anadolu Lisesi’ne destek olacağı, bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunacakları belirtildi. Ayrıca Antalya AKEV Üniversitesini tercih eden Serik Anadolu Lisesi öğrencilerine %50 burs imkanı sağlanacağı de belirtildi.

Serik Anadolu Lisesi yetkilileri şu bilgileri verdiler; “Eğitimde her alanda gelişmenin sağlanmasında özellikle üniversiteler giderek artan oranlarda aktif roller üstlenmeye başlamaktadır. Eğitim sorunlarının analizi ve çözüm önerilerinin belirlenmesi amacıyla bilgi alış verişinin şart olduğu günümüz koşullarında belirli konularda ortak hareket etme fikri kurumları daha etkin hale getirecektir.

Eğitim alanında hizmet veren Serik Anadolu Lisesi ile İlçemiz Kadriye Mahallesinde bulunan Antalya AKEV Üniversitesi’nin iş birliği yapması, her düzeyde ortaya çıkan eğitim sorunlarının paylaşılması ile birbirinin devamı durumundaki bu eğitim kademeleri arasında, karşılıklı iş birliği anlayışının gelişmesine imkân sağlayacaktır.

Bu amaçla, Serik Anadolu Lisesi Müdürlüğü (Proje Okulu) ile Kadriye Mahallesinde bulunan Antalya AKEV Üniversitesi arasında 16.03.2022 tarihinde imzalanan “Eğitimde İş birliği Protokolü” ile öğrencilerimizin her yerde desteklenmesi faaliyetlerine bir yenisini eklemiş bulunmaktayız.

Antalya AKEV Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Kamile Akgül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın İkram Ekiz ve Okul Müdürü Mehmet Şahin katıldığı protokol imza töreninde Antalya AKEV Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamile Akgül İlçemizin köklü bir okulu olan, geçmişinde birçok alanda başarılı öğrenciler yetiştiren Serik Anadolu Lisesi ile protokol yapmaktan memnuniyet duyduğunu, eğitim-öğretim ile ilgili her konuda okula destek olacaklarını, bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunacaklarını, Antalya AKEV Üniversitesini tercih eden Serik Anadolu Lisesi öğrencilerine %50 burs imkanı sağlayacaklarını ifade etmeleri öğrencilerimiz adına güzel bir kazanım olmuştur.

Serik İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz’ in de okulumuza vermiş olduğu destekten dolayı kendilerine teşekkür ettiğini, bu şekildeki protokollerin artmasının eğitim-öğretimin niteliğinin arttırılması için faydalı olacağını belirttiği bu protokol bizlerin daha fazla motive olmasını sağlamaktadır.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi